Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Overlijdensbericht - Heimen van Duinkerken, oud-trainer en oud-voorzitter

  Overlijdensbericht - Heimen van Duinkerken, oud-trainer en oud-voorzitter

  Michel Lerou

  13-10-2021

  Reageer

  Afgelopen week ontvingen wij het bericht dat Heimen van Duinkerken is overleden.

 • Tweede JAV nodig: 03-11-2021 Avond van Antilopen

  Tweede JAV nodig: 03-11-2021 Avond van Antilopen

  Cindy Goedknegt

  10-10-2021

  Reageer

  Op de Jaarlijkse Algemene Vergadering van afgelopen vrijdag, 8 oktober, waren helaas te weinig stemgerechtigden aanwezig. Om deze reden schrijft het bestuur een nieuwe JAV uit. Deze zal op woensdagavond 3 november 2021 plaatsvinden.

  Er waren bij aanvang van de vergadering 35 leden aanwezig en er waren 41 leden nodig om een vergadering te houden waarin besluiten genomen konden worden. Afgelopen vrijdag hebben we de aanwezige leden wel geïnformeerd over de onderwerpen die op de agenda stonden. In de vergadering van 3 november zullen daarom enkel de besluiten aan bod komen, zoals die op de avond van 8 oktober ook aanbod zouden zijn gekomen.

 • Reminder: a.s. vrijdag JAV

  Reminder: a.s. vrijdag JAV

  Cindy Goedknegt

  03-10-2021

  Reageer

  Het is bijna zo ver: aanstaande vrijdag, 8 oktober, is de digitale Jaarlijkse Algemene Vergadering!

  Ten tijde van de voorbereidingen van de jaarvergadering waren er nog onzekerheden over enige versoepelingen. Daarnaast zal niet elk lid zich op dit moment al prettig voelen deel te nemen aan bijeenkomsten waar veel mensen aanwezig zijn. Om deze redenen heeft het bestuur gekozen om ook deze jaarvergadering ook dit jaar digitaal te houden. Hopelijk is dat voor de laatste keer.

  Ondanks dat we weten dat vele van jullie digitale vergaderingen zat zijn, hopen we dat jullie vanuit je eigen huis, achter je computer, laptop of tablet bij de vergadering aanwezig zijn.

 • Week van de scheidsrechter!

  Week van de scheidsrechter!

  Lotte de Ridder

  29-09-2021

  Reageer

  Het nieuwe korfbalseizoen is gestart. De coronacrisis is helaas nog niet helemaal voorbij, maar gelukkig mogen we weer samen sporten. Daarbij zijn onze scheidsrechters onmisbaar! Want zonder scheids geen wedstrijd.

  Elke week staan er weer tal van scheidsrechters voor ons klaar om onze wedstrijden in goede banen te leiden en elke week bedanken we hen voor hun inzet. Deze week is het echter Week van de Scheidsrechter en willen wij hen net wat meer bedanken dan normaal! Daarom ligt er voor alle KNKV- en verenigingsscheidsrechters (lees: vaste scheidsrechters) een presentje klaar in de kantine.

 • JAV (8 oktober) en inloopmoment op zaterdag 2 oktober

  JAV (8 oktober) en inloopmoment op zaterdag 2 oktober

  Lieke Pouwels

  28-09-2021

  Reageer

  Op vrijdagavond 8 oktober vindt de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) plaats. Ook dit jaar zal deze weer online zijn via Zoom. Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent. Via de mail heb je als het goed is de uitnodiging inmiddels ontvangen. Omdat we alle leden wel de mogelijkheid willen geven om vooraf vragen te stellen aan de hand van het JAV-boekje en mee te denken met het bestuur zullen er op zaterdag 2 oktober twee inloopmomenten zijn. Iedereen is welkom voor een kopje koffie en een gesprek met de bestuursleden tussen 10:00 en 11:30 uur en tussen 16:30 en 18:00 uur. Wij horen graag jullie input en hopen jullie te zien op 2 oktober en online op 8 oktober!

 • Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 25 september

  Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 25 september

  Lieke Pouwels

  22-09-2021

  Reageer

  Vanaf aankomende zaterdag 25 september gaan de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen in en is er ook bij ons weer meer mogelijk. Deze versoepelingen hebben ook gevolgen voor onze kantine en het terras. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 • Statiegeld op plastic flesjes

  Statiegeld op plastic flesjes

  Ronald Abbring

  21-09-2021

  Reageer

  Ook Antilopen heeft te maken met de nieuwe regeling dat er statiegeld berekend wordt voor de plastic flesjes, dus O2-water en AA-drink. We hebben besloten dit statiegeld (€ 0,15) niet door te berekenen aan de koper, omdat we dat tenslotte ook niet doen bij de glazen flesjes. Maar dan gaan we er wel vanuit dat alle flesjes die bij club leeggedronken worden, ook weer worden ingeleverd bij de bar, zodat wij die 15 cent weer terugkrijgen van de leverancier.

 • Indeling verenigingswerk

  Indeling verenigingswerk

  Lieke Pouwels

  21-09-2021

  Reageer

  Vanaf komend weekend worden ouders van jeugdleden t/m de B en spelers uit de A of de seniorenteams weer ingedeeld voor de bar- en keukendiensten. Deze indeling is te vinden onder ledenweb -> vereningswerk – bar en keuken. Voorafgaand aan jouw dienst word je ook per mail op de hoogte gesteld.

 • Van het KNKV: Bestuurlijke noodmaatregel gendertransitie

  Van het KNKV: Bestuurlijke noodmaatregel gendertransitie

  Cindy Goedknegt

  20-09-2021

  Reageer

  In de afgelopen periode zien we enkele verzoeken van personen die een gendertransitie doormaken binnen onze korfbalverenigingen. Voor het breedtekorfbal is het altijd mogelijk om tijdens en na deze transitie te blijven korfballen in de voor de speler gewenste sekse. Voor het wedstrijdkorfbal geldt een lange procedure en is het nu reglementair zodanig vastgelegd dat de geslachtsbepaling, zoals beschreven in het paspoort, bepalend is. Deze verandering in het paspoort blijkt inmiddels een langdurig traject te zijn. Voor de desbetreffende persoon is deze gendertransitie een zeer ingrijpend traject, waarin deze persoon dan ook voor een lange tijd niet in het wedstrijdkorfbal kan en mag beoefenen in de gewenste sekse. Dit is een voor het KNKV niet voorziene en ongewenste situatie en niet het veilige sportklimaat wat we nastreven.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×