Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Piekfijn Materiaalhok!!

  Piekfijn Materiaalhok!!

  Erik Brouwer

  22-05-2018

  Reageer

  We hebben met zijn allen een rommelige tijd achter de rug als het gaat om de opslag van ons korfbalmateriaal. Door de komst van de nieuwe sporthal moest ons oude hok eerst leeg en kregen we tijdelijk een container te leen om alles op te bergen. En toen de sporthal klaar was kregen we onze nieuwe opslagruimte aan de achterzijde van de hal. En behalve dat dat een boel gesleep met spullen inhield moest er ook elke keer weer naar de inrichting gekeken worden. Je kan natuurlijk alles wel op de grond leggen maar dat is echt niet handig en geeft een grote rommel...
   
  Waar zouden we zijn zonder de inspaningen van onze materiaalcommissie! Niet alleen verplaatsen zij elke keer weer alle spullen maar zij richten ook elke keer weer opnieuw de opslag in. En nu als het goed is voor de laatste keer en dat kun je ook zien. Want, het ziet er geweldig mooi uit en is super handig ingericht waardoor er opeens een zee aan ruimte is! 
   
  Namens bestuur en alle leden dus grote complimenten en hartelijk dank aan de mannen van de materiaalcommissie die hiervoor verantwoordelijk zijn:
  Harry, Patrick, Erwin, Jerry en Jelle!
   
   
  De gebruikers zijn zeer tevreden met de nieuwe inrichting!
   
 • Slotdag 16 juni Vrienden van Antilopen toernooi

  Slotdag 16 juni Vrienden van Antilopen toernooi

  Lieke Pouwels

  18-05-2018

  Reageer

  Wat gaat het seizoen snel en voor je het weet is het alweer voorbij, maar niet getreurd want de slotdag komt eraan!

 • Indexering Contributie

  Indexering Contributie

  Rein van Soest

  16-05-2018

  Reageer

  Het bestuur heft besloten om de contributiebedragen met ingang van het nieuwe seizoen te indexeren met 2%. Afgelopen jaren hebben we de stijgende kosten kunnen bekostigen uit meevallers op andere posten. Voor komend seizoen, mede door de uitgesproken ambitie in het beleidsplan, is deze ruimte er niet.

 • Voorlopige opstelling seizoen 2018-2019

  Voorlopige opstelling seizoen 2018-2019

  Technische Commissie

  16-05-2018

  Reageer

  Elk seizoen maakt de TC de opstelling voor het volgende seizoen. Een korte toelichting over de indeling staat in het menu onder Teamindeling. 

 • Enthousiaste reacties op hulpvraag!

  Enthousiaste reacties op hulpvraag!

  Cindy Goedknegt

  15-05-2018

  Reageer

  Een paar weken geleden hebben er twee artikelen op de website gestaan met een hulpvraag voor ondersteuning van de Ledenadministratie en voor het project AVG (nieuwe privacywetgeving). Op beide hebben we als bestuur direct leuke reacties van leden en ouders ontvangen!

 • Extra informatie voorverkoop planten.

  Extra informatie voorverkoop planten.

  Arjan Verschoor

  05-05-2018

  Reageer

  Dit jaar valt de plantenactie op de vrijdag voor Pinksteren. Daarom zal er op zaterdag geen verkoop zijn bij de club. Om toch verzekerd te zijn van mooie planten is het aan te raden in de voorverkoop te bestellen! ( zie assortiment in ander bericht onder nieuws). We komen de planten 18 mei bij u thuisbezorgen. Graag bestellen voor 10 mei. Bestellen kan door te mailen naar plantenactie@antilopen.nl .
 • Wijkindeling plantenactie 18mei

  Wijkindeling plantenactie 18mei

  Arjan Verschoor

  02-05-2018

  Reageer

  Hieronder de wijkindeling plantenactie vrijdag 18 mei. Verzamelen om 18.00 bij het verzamelpunt. Daar komt de aanhanger met planten heen waarna de actie kan beginnen. Actie eindigd om 21.30 of als de kar leeg is. Daarna is iedereen welkom voor een drankje in de kantine. Regel met je team dat er genoeg mensen meelopen zodat we weer voor een mooie opbrengst voor de club kunnen gaan!

 • Kandidaat voor bestuurspost Ledenwerving

  Kandidaat voor bestuurspost Ledenwerving

  Cindy Goedknegt

  25-04-2018

  Reageer

  Lieke Pouwels heeft aan het bestuur laten weten dat ze bestuurslid wil worden voor de afdeling ledenbehoud en –werving, waarbij zij zich vooral zal gaan richten op ledenwerving. Het bestuur is hier erg blij mee en draagt haar hierbij officieel voor als kandidaat-bestuurslid. Met haar komst krijgt het bestuur er een jong en enthousiast bestuurslid bij.

 • WAAR IS DE

  WAAR IS DE "FLOW"EN DE INSPIRATIE GEBLEVEN??

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  25-04-2018

  Reageer

  Tja de KOP laat het wel merken: het ging niet goed. Het was de inhaal wedstrijd tegen OVVO en we reden dinsdagavond naar Maarssen om de ploeg een hart onder de riem de steken en toch ook wel hoge verwachtingen maar het resutaal was het tegendeel. In de eerste helft werden er goede kansen gecreeerd maar de afronding was er niet naar.

 • Wil je je lidmaatschap wijzigen? Geef dit z.s.m. door!

  Wil je je lidmaatschap wijzigen? Geef dit z.s.m. door!

  Cindy Goedknegt

  24-04-2018

  Reageer

  Hoewel we net aan de voorjaarsveldcompetitie zijn begonnen zijn het KNKV en onze eigen technische commissie al druk bezig met de voorbereidingen van de teamindelingen voor volgend seizoen. Het KNKV wil al op 14 mei van ons een opgave van de teams voor volgend seizoen ontvangen. Hiervoor is een goed overzicht van de spelende leden nodig. Informeer daarom zo snel mogelijk de club, wanneer je je lidmaatschap wilt wijzigen. Geeft je wijziging door via ledenadministratie@antilopen.nl. Doe dit zodra je het weet, maar uiterlijk 31 mei 2018!

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×