Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • We mogen weer!

  We mogen weer!

  Gert-Jan de Vos

  15-01-2022

  Reageer

  Zoals gisteren te lezen en horen was, mag er vanaf vandaag weer gesport worden. Dit is fantastisch nieuws! Zoals verwacht is de enige beperking die er nog is, het spelen van wedstrijden tegen andere clubs. Als bestuur hebben we gekeken naar de diverse opties en zijn tot de conclusie gekomen dat we volledig gaan starten in de zaal zolang er nog de mogelijkheid is dat er competitie gespeeld kan gaan worden. Ook de tijdsbeperking is door het kabinet opgeheven, wat betekent dat we zowel doordeweeks als op zaterdag sportaanbod hebben. 

 • Versoepelingen in corona-maatregelen

  Versoepelingen in corona-maatregelen

  Lieke Pouwels

  14-01-2022

  Reageer

  Ook wij hebben kennisgenomen van de nieuwe versoepelingen omtrent het coronavirus die vanavond bij de persconferentie zijn aangekondigd. Vanaf komende week is het weer mogelijk om te sporten binnen de vereniging, erg goed nieuws dus! Wij zijn momenteel bezig met het maken van een plan en zullen zorgen dat er zo snel mogelijk weer gesport kan worden. Morgen, zaterdag 15 januari, zal er voor de jeugd nog geen korfbal zijn. Voor de A en senioren is er een vrije inloop van 14:00 tot 16:00 en aansluitend kan de selectie 1&2 een uurtje trainen van 16:00 tot 17:00 uur. Let op: om te kunnen trainen moet je wel een geldige QR-code van het coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Een plan voor komende week volgt zo snel mogelijk zodat alle teams dan weer lekker kunnen trainen! Houd de website en socials in de gaten voor de updates en veel sportplezier gewenst!

 • Prijsvraag voor de Jeugd

  Prijsvraag voor de Jeugd

  Jantine Treurniet

  08-01-2022

  Reageer

  Hallo lieve jeugd van Antilopen! 
   
  Het is tijd om onze kantine een upgrade te geven, en daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Vanuit het initiatievenpotje kunnen we dit jaar wat leuke toevoegingen aan de kantine doen voor de jeugd, en wij willen erg graag weten wat voor ideeën jullie allemaal hebben. 
  Dus vul in onderstaand formulier je ideeën in. Denk bijvoorbeeld aan een speltafel, dartbord, spelcomputer, of iets anders dat jij graag in de kantine zou willen hebben. Groot of klein, je kan al je ideeën hier met ons delen en wie weet vind jij jouw idee binnenkort wel terug in de kantine. Bovendien kan je ook nog eens wat winnen met jouw idee, want de leukste initiatieven vallen in de prijzen! We kijken uit naar al jullie reacties :)   Als hij het niet doet is hier de link:  https://forms.gle/zb4SVcusa2814AHv5

  Liefs van de JAC
 • Versoepelingen maar nog geen sport

  Versoepelingen maar nog geen sport

  Michel Lerou

  04-01-2022

  Reageer

  Gisteren zijn de eerste versoepelingen in CORONA-beleid aangekondigd en gaat de jeugd vanaf maandag 10 januari weer naar het basis- en middelbaar onderwijs. Voor de buitensport is de eindtijd voor de jeugd van 17 uur naar 20 uur opgeschoven. Voor onze binnensport zijn er GEEN versoepelingen afgekondigd.
   
  Wij hebben besloten om in januari nog niet buiten te gaan sporten en wachten dus nog even geduldig af wat er in de volgende persconferentie van 14 januari aangekondigd gaat worden. Wij houden alles nauwlettend in de gaten en bereiden ons in de tussentijd voor om het korfbal weer op te pakken zodra dat mogelijk is.
 • Oliebollenactie ook dit jaar weer een succes!

  Oliebollenactie ook dit jaar weer een succes!

  Gert-Jan de Vos

  03-01-2022

  Reageer

  Ondertussen is het nieuwjaar alweer een paar dagen oud en kan iedereen hopelijk terugkijken op een gezellige jaarwisseling. Iedereen die oliebollen had besteld zal genoten hebben. Is deze actie een traditie aan het worden. Wat ons betreft wel. Leuk om de enthousiaste reacties te horen.

 • Uitslag Grote Club Actie 2021

  Uitslag Grote Club Actie 2021

  Franny van Woerkom

  21-12-2021

  Reageer

  Wat een fantastische prestatie hebben de jeugdleden van Antilopen neergezet dit jaar, maar liefst 839 loten zijn er verkocht! Zowel online als via de ouderwetse lotenboekjes hebben we een hoger aantal loten verkocht dan de afgelopen paar jaren, en het mooie bedrag opgehaald van €1959,12!!
   

 • Na zaterdag 18 december geen sportaanbod

  Na zaterdag 18 december geen sportaanbod

  Gert-Jan de Vos

  17-12-2021

  Reageer

  Een persconferentie met verlenging van de huidige maatregelen en de keuze om  de scholen week eerder te sluiten hebben ertoe geleid dat de gemeente ons per mail heeft laten weten voorzichtig te zijn met het organiseren van activiteiten voor deze doelgroep in de komende weken.

 • Wedstrijden 18 december (Let op Updates!! deze week)

  Wedstrijden 18 december (Let op Updates!! deze week)

  Gert-Jan de Vos

  12-12-2021

  Reageer

  Zaterdag wordt er gelukkig gekorfbald door Antilopers. Helaas zijn er ook teams die niet kunnen spelen. Met name ploegen in de wedstrijdklasses of teams die na 17:00 uur gepland staan.
  Om duidelijk te zijn publiceren wij wekelijks het aangepaste programma. Voor scheidsrechters en vervoer kun je kijken op het originele programma.

 • KNKV neemt Corona-besluit: Alternatief programma

  KNKV neemt Corona-besluit: Alternatief programma

  Michel Lerou

  30-11-2021

  Reageer

  Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag is er een beperking voor de sport aangekondigd, ingaande vanaf afgelopen zondag 28 november. Binnen deze nieuwe maatregelen is het alleen mogelijk te sporten tot 17:00 uur. Dit heeft gevolgen voor onze trainingsavonden en wedstrijden op zaterdag, zo zullen alle jeugdwedstrijden wel gespeeld worden op zaterdag, maar vervallen de wedstrijden voor de wedstrijdkorfbalteams. Hieronder volgt een overzicht over wat er gaat veranderen, lees dit goed door! 

 • Informatie Sinterklaas

  Informatie Sinterklaas

  Jantine Treurniet

  23-11-2021

  Reageer

  Aanstaande vrijdag (26 november) zal het sinterklaasfeest plaastvinden in onze kantine. We willen jullie als ouders hierbij vragen rekening te houden met de geldende corona maatregelen. Zo is het de bedoeling dat de kinderen afgezet worden, en de ouders niet mee naar binnen gaan. De kinderen zullen opgewacht worden door ons, waarna ze naar hun team begeleid worden. Waar mogelijk zullen de coaches van de kinderen ook aanwezig zijn. De kinderen kunnen om 20.00 weer opgehaald worden bij de ingang. Probeer hierbij anderhalve meter in acht te nemen. Ook bij de pepernotenbingo mogen ouders niet mee naar binnen.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×