Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen 3; met het bord op schoot

  Antilopen 3; met het bord op schoot

  Ron Hoebe

  15-12-2018

  Reageer

  Uw verslaggever kon deze zaterdag helaas niet afreizen naar Putten voor de kraker van Antilopen 3 tegen mededegradatiekandidaat De Meeuwen 3. Zijn eega had de hele dag cursus in Gouda gehad en zei “ik vind het wel gezellig als je thuis bent ..”. Maar niet getreurd want ook de edele korfbalsport gaat met haar tijd mee en onze helden zijn tegenwoordig ook rechtstreeks in de cloud te bewonderen. Surf naar het Antilopen 3 virtual reality kanaal op Ziggo Sport, zet je augmented reality bril en je bent live getuige van de verrichtingen van onze roodzwarte helden. Gewoon met het bord op schoot, ouderwets gezellig maar dan in een nieuw cyberjasje.

 • Veilig de weg op; Jeugdsponsor Ottenschot deelt uit!

  Veilig de weg op; Jeugdsponsor Ottenschot deelt uit!

  Rianne Schenk

  15-12-2018

  Reageer

  De ‘donkere dagen’ zijn al weer even aan de gang en houden met de winter nog op komst ook nog wel even aan. Maar dat weerhoudt ons er niet van om door weer en wind, bij daglicht of in het donker de straat op te gaan. Fietsen naar school of naar de korfbaltraining, met de hond een blokje om, snel een boodschap doen... Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig(er) op bestemming aan komt, heeft onze jeugdhoofdsponspor Ottenschot een speciaal kadootje voor elk Antilopen jeugdlid geregeld: een duo-lampje. Voor aan je fiets, je sporttas of je jas; zolang je er maar voor zorgt dat je goed zichtbaar wordt voor andere weggebruikers.

 • Grote Clubactie 2018!

  Grote Clubactie 2018!

  Franny van Woerkom

  13-12-2018

  Reageer

  Allereerst wil ik alle jeugdleden van de C t/m de F teams bedanken die dit jaar weer ontzettend hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen en daarmee geld op te halen voor onze mooie vereniging. Ook dit jaar zijn er een aantal prijswinnaars die we in het zonnetje willen zetten.

 • Klussers met 2 rechterhanden gezocht voor zaterdagochtend 15 december!!

  Klussers met 2 rechterhanden gezocht voor zaterdagochtend 15 december!!

  Bert vanden Oever

  06-12-2018

  Reageer

  Handige aanpakkers (2/3 is meer dan voldoende!) gezocht voor een eenmalige klus! Samen met LHV willen wij het schoonmaak hok opnieuw inrichten en voorzien van planken langs de muur. Daarnaast willen we alle schoonmaak materialen en middelen nakijken, uitzoeken en waar nodig herstellen. Dus wie heeft er tijd en zin om ons te helpen hiermee? 

 • Bestuursbezetting – inloop momenten voor gesprek met bestuur

  Bestuursbezetting – inloop momenten voor gesprek met bestuur

  Eline Huijzendveld

  03-12-2018

  Reageer

  Zoals aangegeven tijdens de jaarvergadering starten we dit jaar als bestuur met een belangrijke oproep aan de vereniging. Binnen het bestuur en binnen het dagelijks bestuur zijn een flink aantal posities niet vervuld. Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt bestuursfuncties te vervullen en we zijn teleurgesteld en genoodzaakt te laten weten dat we dit jaar starten met een bestuur dat beneden de vijf is gedaald.

 • Antilopen 3 Korfbalplaatjes: Spaar ze allemaal!

  Antilopen 3 Korfbalplaatjes: Spaar ze allemaal!

  Ron Hoebe

  01-12-2018

  Reageer

  Korfballiefhebbers hebben de komende tijd een extra reden om naar de Jumbo te gaan. Zij kunnen sparen voor korfbalplaatjes van hun Antilopen 3-helden en hiermee een compleet Droomalbum volplakken.

   

 • De Avond van Antilopen - een samenvatting

  De Avond van Antilopen - een samenvatting

  Eline Huijzendveld

  29-11-2018

  Reageer

  Succesvolle Avond van Antilopen, waarbij we verenigingswerkers in het zonnetje hebben gezet. Maar voor het volgende seizoen maken wij ons als bestuur grote zorgen....

 • Jelle van Santen genomineerd als AD clubheld van 2018 - stemmen dus.

  Jelle van Santen genomineerd als AD clubheld van 2018 - stemmen dus.

  Paul Ockerse

  27-11-2018

  Reageer

  Wordt Jelle van Santen AD clubheld van 2018 (wat hij natuurlijk verdient) maar weet je ook dat  Antilopen hiermee 10.000 euro kan winnen.

 • Avond van Antilopen: Erevoorzitter Erik Brouwer

  Avond van Antilopen: Erevoorzitter Erik Brouwer

  Cindy Goedknegt

  25-11-2018

  Reageer

  Op vrijdag 16 november 2018 werd Erik Brouwer tijdens de Avond van Antilopen door de algemene ledenvergadering benoemend tot Erevoorzitter. De voordracht gedaan door het bestuur werd met luid applaus aanvaard waarna hij een gouden Antilopenspeld kreeg uitgereikt.

 • Avond van Antilopen: Erelid Rein van Soest

  Avond van Antilopen: Erelid Rein van Soest

  Cindy Goedknegt

  25-11-2018

  Reageer

  Op vrijdag 16 november 2018 werd Rein van Soest tijdens de Avond van Antilopen door de algemene ledenvergadering benoemend tot Erelid. De voordracht vanuit het bestuur werd met luid applaus aanvaard, waarna hij een gouden Antilopenspeld kreeg uitgereikt.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×