Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Geen Oud Papier dit weekend!

  Geen Oud Papier dit weekend!

  Rein van Soest

  18-05-2019

  Reageer

  De oud papier container stond klaar voor inzamenling van oud papier maar er is restafval in gegooid. Na het weekend gaan we kijken hoe we dit kunnen oplossen. Voor nu betekend dit dat je helaas geen oud papier kan inleveren.

 • Materiaal opruimen van het veld: steunen, banken/stoelen, etc.

  Materiaal opruimen van het veld: steunen, banken/stoelen, etc.

  Bert vanden Oever

  16-05-2019

  Reageer

  We weten het allemaal, maar het sluipt er toch weer in: het gebruikte materiaal van het veld opruimen na een training of een wedstrijd. Er maken meer mensen gebruik van de velden dan wij als Antilopen alleen en hen opzadelen met onze steunen, banken of andere materialen, doen we gewoon niet! Met name de steunen zonder palen zijn voor kinderen gevaarlijk! Ook de gemeente heeft een leeg veld nodig voor onderhoud. 

 • KorfbalMasterz

  KorfbalMasterz

  Loes Meijs

  14-05-2019

  Reageer

  Ongeveer 15 senioren / junioren hebben hun KorfbalMasterz nog niet gehaald. Jullie hebben deze week een mailtje ontvangen uit Sportlink met je lidnummer en inlogcode. Je kunt thuis je KorfbalMasterz halen maar het is veel gezelliger om dit met een groepje te doen.

 • Komende zaterdag een vol korfbalprogramma, een turntoernooi en handbal het wordt dus gezellig druk op het Sportcentrum Buiningpark !

  Komende zaterdag een vol korfbalprogramma, een turntoernooi en handbal het wordt dus gezellig druk op het Sportcentrum Buiningpark !

  Ramon Eijnthoven

  13-05-2019

  Reageer

  Komende zaterdag is er een volledige competitieronde waarbij ook ons 1e thuis speelt tegen Unitas, weten ze na de 2e plek nu ook de derde plek aan hun zegekar te spannen ? De punten zijn heel belangrijk kom ze dus steunen. Het 2e speelt deze dag al om 11.00 uur tegen Tempo, de koploper en bij winst van ons 2e nog een kleine kans op het kampioenschap. Om 10.00 uur is de derby tussen onze A1 en Woudenberg A1. Om 15.30 het 7e als koploper tegen de 2e plek Sparta en om 13.15 de F1 nu 2e maar bij winst op Dindoa komen ze langszij. En daarnaast nog veel meer wedstrijden. Kortom een sportieve en uitdagende dag waarbij er elk uur wel een interessante korfbalwedstrijd te zien is. Maar ook...

 • Plantenactie was een succes!

  Plantenactie was een succes!

  Arjan Verschoor

  13-05-2019

  Reageer

  De plantenactie was dit jaar weer een succes! Bij deze willen we iedereen bedanken die heeft meegelopen, de karren gereden hebben, de kopers en iedereen die heeft bijgedragen. De opbrengst dit jaar is netto 2069 euro. Een mooi bedrag voor de vereniging!
 • Privacybeleid en protocol datalekken

  Privacybeleid en protocol datalekken

  Eline Huijzendveld

  12-05-2019

  Reageer

  Korfbalvereniging Antilopen hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden. In het privacybeleid geeft Antilopen op een transparante manier uitleg over hoe we omgaan met persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan het privacybeleid zorgvuldig te lezen. Antilopen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 • Meedoen met de  Kangoeroe Klup

  Meedoen met de Kangoeroe Klup

  Sandra Nefkens-Hertgers

  09-05-2019

  Reageer

  Wil je nog een keer meedoen met de Kangoeroe Klup, kom dan zaterdag 11 mei, 18 mei en/of 25 mei langs! Aanmelden hoeft niet, je kan gewoon komen meetrainen

 • Geslaagde Giga Kangoeroedag

  Geslaagde Giga Kangoeroedag

  Lieke Pouwels

  08-05-2019

  Reageer

  Hoewel het weer er op deze woensdagmorgen 8 mei erg somber uit zag, was daar in de sporthal niets van te merken. Maar liefst 400 kleuters van de basisscholen in Leusden stonden te springen om mee te doen aan de Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door Jan Huisman Makelaardij o.z. & Hypotheken.

 • Bestellen planten voorverkoop

  Bestellen planten voorverkoop

  Arjan Verschoor

  06-05-2019

  Reageer

  Nog een aantal dagen is het mogelijk om planten te bestellen in de voorverkoop. Het assortiment is te vinden in een vorig nieuwsbericht . 1 wijziging: nicotiana is niet beschikbaar. In plaats daarvan hebben we sulfinia. Bestelling wordt vrijdag thuisbezorgd. Mail de bestelling naar plantenactie@antilopen.nl
 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×