Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Sponsor in de spotlight: Jan Huisman Makelaardij…

  Sponsor in de spotlight: Jan Huisman Makelaardij…

  Rianne Schenk

  20-11-2017

  Reageer

  Op een regenachtige zaterdag, de dag waarop dochter Meike kampioen kon worden met de E2, kwam echtpaar Jan en Marjan Huisman hand in hand de kantine binnen gelopen. Zo’n stel waarbij 1+1 niet 2 maar 3 is, dat zie je meteen. “Ja, dat klopt”, begint Jan, “we vinden elkaar ‘wel’ leuk…” “…En we vullen elkaar goed aan” voegt Marjan er letterlijk en figuurlijk toe. Een belangrijke basis om samen een makelaarskantoor te kunnen runnen, zoals zij doen met Jan Huisman Makelaardij. 12 Jaar geleden nam Jan de gedurfde stap om –na vele jaren ervaring als makelaar in loondienst- zijn eigen kantoor te beginnen. Midden in de door hun geliefde Utrechtse Heuvelrug, met Leusden als standplaats.

 • Grote clubactie 2017!

  Grote clubactie 2017!

  Franny van Woerkom

  14-11-2017

  Reageer

  Beste leden,

  Ook dit jaar zijn er al een hoop loten verkocht, de tussenstand staat op 735 loten! Van elk verkocht lot is er 2,40 voor de club en we zijn erg blij dat onze jeugdleden zo fanatiek zijn geweest en hierdoor een geweldige bijdrage leveren aan onze club.

  Binnenkort zullen we bekend maken welke personen en welke teams de meeste loten hebben verkocht. Aanstaande zaterdag staat de doos om de boekjes in te leveren nogmaals in de korf. Zoals jullie weten speelt de selectie zaterdag thuis, dit is een mooie gelegenheid om nog loten te verkopen, neem je boekje mee naar de hal en ga op de tribunes langs en bij de spelers van de seniorenteams. Voor degene die hun boekje al hebben ingeleverd zal ik een aantal lege boekjes op de jurytafel neerleggen, vergeet ze dan niet om ze na de wedstrijd weer in de doos te doen zodat ze ingevoerd kunnen worden. Help ons richting de 800 loten!

  Voor degene die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om nog loten te kopen, kan het ook online. https://clubactie.nl/actie/KorfbalclubAntilopen

  groetjes Miranda en Franny

 • WAT EEN DECEPTIE

  WAT EEN DECEPTIE

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  14-11-2017

  Reageer

  Bep A 1 - Antilopen/LancyrDeelen A 1

 • Oud Papier (17-19 november)

  Oud Papier (17-19 november)

  Rein van Soest

  14-11-2017

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Neem de moeite om even langs het Buiningpark te rijden en stort je papier in de container.

 • Pepernotenbingo D & C

  Pepernotenbingo D & C

  Jantine Treurniet

  13-11-2017

  Reageer

  24 november na sinterklaas Kangoeroes - E

 • 400 x Kjell in Antilopen 1!

  400 x Kjell in Antilopen 1!

  Sarah Claessen

  13-11-2017

  Reageer

  Afgelopen zaterdag was het moment daar: de 400e wedstrijd van Kjell Pater in Antilopen 1! Al 15 jaar een vaste waarde in het vlaggenschip. Dat is een bijzondere prestatie, waar we a.s. zaterdag graag aandacht aan willen geven. Door jullie aanwezigheid wordt het feestje nog leuker!

 • Teams van de Week

  Teams van de Week

  Yvonne Verkleij

  07-11-2017

  Reageer

  Hallo allemaal!

  Het zaalseizoen gaat beginnen en dat betekent dat er weer bij elke thuiswedstrijd van Antilopen 1 een jeugdteam het ‘team van de week’ zal zijn! Het is dan weer feest! Alle supporters zullen er weer zijn om Antilopen met veel lawaai aan te moedigen!
  De spelers uit het team van de week mogen dan de wedstrijd zien vanaf een speciale plek en helpen bij het voorstellen van alle spelers voorafgaand aan de wedstrijd.

 • Geslaagde KorfbalMasterz avond

  Geslaagde KorfbalMasterz avond

  Jack den Heijer

  29-10-2017

  Reageer

  Afgelopen week heeft het 7e zich gezamenlijk verdiept in de spelregels. Uiteraard hebben ze hiervoor gebruik gemaakt van de KorfbalMasterz.nl. Via deze webomgeving kun je oefenen, leren en uiteindelijk ook de test doen.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×