Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Giga Kangoeroedag 2019

  Giga Kangoeroedag 2019

  Lieke Pouwels

  09-11-2018

  Reageer

  8 mei 2019, onthoud deze datum, want op deze dag zullen alle kleuters uit Leusden langskomen bij onze korfbalvereniging en kennismaken met het korfbal en de Kangoeroe Klup. Op deze dag wordt er namelijk door een enthousiaste groep verenigingswerkers in samenwerking met de buurtsportcoach een nieuwe editie van de Giga Kangoeroedag georganiseerd!

 • Interview met Maarten van Woerkom

  Interview met Maarten van Woerkom

  Jantine Treurniet

  07-11-2018

  Reageer

  //EXCLUSIVE//
  **interview met selectiespelers**
  Starting with: Maarten van Woerkom, hoofdtrainer van het eerste

 • De nieuwe sporthal: HOE WERKT HET?

  De nieuwe sporthal: HOE WERKT HET?

  Bert vanden Oever

  04-11-2018

  Reageer

  Een nieuwe zaal en wij gaan hem nu eindelijk echt in gebruik nemen! Om het jullie wat makkelijker te maken, is er een handleiding beschikbaar! Deze zal gestuurd worden naar alle trainers, op de site geplaatst worden en zal ook in het clubhuis komen te liggen. Belangrijkste punten staan hieronder: 

 • CLUBHUISNIEUWS: Het zaalseizoen in de nieuwe sporthal gaat beginnen!!

  CLUBHUISNIEUWS: Het zaalseizoen in de nieuwe sporthal gaat beginnen!!

  Bert vanden Oever

  04-11-2018

  Reageer

  Het veldseizoen is ten einde en is men zich aan opmaken voor het zaalseizoen. En dat wordt een MIJLPAAL, want voor het eerst is dat in de prachtige nieuwe sporthal “Sportcentrum Buiningpark”, direct naast ons clubhuis! Ook het clubhuis gaan we voor het eerst in ons bestaan (!) gedurende het zaalseizoen gebruiken. Het zal even wennen zijn, want we waren gewend om als Team Clubhuis in winterslaap te gaan.  Hieronder de belangrijkste uitgangspunten voor de komende tijd. 

 • Eén voor Allen, Allen voor Eén

  Eén voor Allen, Allen voor Eén

  Lieke Pouwels

  28-10-2018

  Reageer

  Ook zo'n zin om veel te scoren in de nieuwe zaal? Nieuwe zaal, nieuwe kansen! Met zijn allen juichen wij ons vlaggenschip naar de top. Kom zaterdag 24 november om 19:30 naar onze nieuwe sporthal om het eerste aan te moedigen.
  Na de wedstrijd kunnen we met z'n allen in de kantine nagenieten van de eerste zaalwedstrijd.

 • KorfbalzMasterz op 5-11-2018

  KorfbalzMasterz op 5-11-2018

  Jack den Heijer

  28-10-2018

  Reageer

  Om de spelregelkennis te verbeteren heeft de KNKV het leerprogramma KorfbalMasterz ontwikkeld. Dit is een webapplicatie bedoeld voor zelf studie. Een groot aantal leden heeft de KorfbalMasterzmodule al met goed gevolg doorlopen, echter nog niet iedereen. Senioren worden geacht het KorfbalMasterz-examen reeds te hebben gehaald. Junioren worden geacht dit voor 1 september 2019 gehaald te hebben.

 • Schoonmaakochtend zaterdag 17 november

  Schoonmaakochtend zaterdag 17 november

  Yolanda Versteeg

  28-10-2018

  Reageer

  Wie- O - Wie wil mij op zaterdagochtend 17 november van 9.30 - 12.00 uur helpen om een deel van onze kantine een grondige schoonmaakbeurt te geven?  Ik ben op zoek naar zo'n 10 vrijwilligers, zodat we niet te lang bezig zijn, maar wel aardig wat kunnen schoonmaken. Ik zorg voor wat lekkers bij de koffie. Ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom. Doe je mee, graag een mail naar yversteeg62@ziggo.nl

 • Afscheid als voorzitter

  Afscheid als voorzitter

  Erik Brouwer

  26-10-2018

  Reageer

  Op 6 september 2013 trad ik voor de 2e keer aan als voorzitter van KC Antilopen. Nu, na 5 jaar is het tijd geworden om plaats te maken voor een opvolger. Ik zal dus aftreden op de komende Avond van Antilopen op 16 november aanstaande.

 • Oud Papier (26-28 oktober)

  Oud Papier (26-28 oktober)

  Rein van Soest

  23-10-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Het laatste officiële competitieweekend buiten (er zijn nog wel wat inhaalwedstrijden te gaan). Een mooie kans om je oud papier mee te nemen en in de container te gooien.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×