Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Decemberactie: Borrelbox en Kaasplateau

  Decemberactie: Borrelbox en Kaasplateau

  Gert-Jan de Vos

  02-12-2020

  Reageer

  De volgende decemberactie is in gang gezet. In samenwerking met kerverse sponsor Renkema Kaas kunt u onze club financieel ondersteunen en ondertussen genieten van diverse lekkernijen.

 • Online pepernotenbingo B en C

  Online pepernotenbingo B en C

  Lieke Pouwels

  30-11-2020

  Reageer

  Komende vrijdag, 4 december, is er voor alle B en C-jeugd een gezellige online pepernotenbingo. De bingokaarten zullen deze week op de training worden uitgedeeld door de JAC en vervolgens kan je dan vrijdag vanaf 19:30 meestrijden om de leuke bingoprijzen die de Sint dit jaar heeft geregeld voor jullie! Online meedoen kan via de volgende zoomlink:

 • Sinterklaas Speurtocht

  Sinterklaas Speurtocht

  Jantine Treurniet

  30-11-2020

  Reageer

  Lieve kinderen van Antilopen,

  Mijn pieten zijn de afgelopen tijd hard voor jullie aan het werk gegaan. Ze hebben verschillende afbeeldingen opgehangen bij leden van Antilopen. Door heel Leusden zijn ze verspreid, zodat jullie kunnen kijken waar mijn Pieten allemaal langs zijn geweest. Nu ik niet meer te vaak langs mag komen mis ik jullie natuurlijk erg. Ik hoop dat jullie zoveel mogelijk van de afbeeldingen kunnen vinden, zodat jullie weten dat ik jullie mis. Als je er veel hebt gevonden, mag je dit best even naar de sint mailen. Dit kan naar jac@antilopen.nl. Dan sturen zijn het op naar mij en kan ik ervan genieten.

 • 12 december: Online muziekbingo

  12 december: Online muziekbingo

  Lieke Pouwels

  29-11-2020

  Reageer

  Zet je speakers maar alvast aan, want op zaterdag 12 december is het tijd voor een online muziekbingo! Ga met jouw team de strijd aan tegen de andere teams en zorg ervoor dat jullie als eerste alle liedjes van de bingokaart hebben afgestreept. 
   
   
  De online muziekbingo begint op zaterdag 12 december om 20:30. Als je mee wilt doen moet je je opgeven via jac@antilopen.nl. Dan krijg je vervolgens van de activiteitencommissie de bingokaart en de link naar de online zoom-meeting toegestuurd, waar we om 20:30 zullen beginnen met de bingo.
   
  Zet het alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent, want dit swingende evenement wil je natuurlijk niet missen!
   
   
   
 • Renkema Kaas – nieuwe shirtsponsor KC Antilopen

  Renkema Kaas – nieuwe shirtsponsor KC Antilopen

  Laura Honders

  28-11-2020

  Reageer

  Per 1 januari 2021 zal Renkema Kaas als sponsor op de shirts van Antilopen S3 te zien zijn. Althans, zodra we weer wedstrijden mogen spelen. De huidige pandemie weerhoudt het familiebedrijf er niet van KC Antilopen financieel te ondersteunen. Als sponsorcommissie en Antilopenlid kunnen we natuurlijk alleen maar heel trots zijn dat er bedrijven zoals Renkema kaas zijn die in deze lastige tijd de club willen steunen.

 • Sint vraagt om Hulp

  Sint vraagt om Hulp

  Jantine Treurniet

  24-11-2020

  Reageer

  Beste Leden,

  Ook dit jaar zat de Sint weer te denken,
  Wat kon hij de jeugd van Antilopen dit jaar schenken.

  De Sint heeft een goed idee,
  maar zoekt hierbij hulp, doet u mee?

  De sint wil graag een speurtocht opzetten,
  zodat de kinderen door heel Leusden op moeten letten. 

  Daarom komt nu de vraag,
  zou u deze afbeelding achter u raam willen hangen, morgen of vandaag?

  Het liefst zo groot mogelijk of misschien gewoon tien,
  zodat het in ieder geval goed is te zien.


  U zou de sint ongelofelijk helpen,
  en daarmee ook de kangoeroes vroeger nog welpen. 

  Groetjes,

  Sint en Piet

  Hieronder de genoemde afbeelding:


   

 • Supporters Vereniging Antilopen groeit: stilte voor de storm?

  Supporters Vereniging Antilopen groeit: stilte voor de storm?

  André Dielissen

  24-11-2020

  Reageer

  Wat een raar jaar is dit. Iedereen merkt de gevolgen van de pandemie welke ons al ¾ jaar in de greep houdt. Bij uitzondering positief maar meestal negatief. Dit is niet de plek om dat allemaal nog eens te benadrukken. U weet het, voelt het en we zijn er nog niet klaar mee. We leven mee met degene die de echte klappen ontvangen, want we zien of horen dat meestal niet, maar is veel leed te verwerken.

 • Just married! Antilopen en Muta sport geven elkaar een 5-jarig ja-woord

  Just married! Antilopen en Muta sport geven elkaar een 5-jarig ja-woord

  Laura Honders

  21-11-2020

  Reageer

  Antilopen heeft in Muta sport een partner gevonden voor de komende 5 jaar! In een exclusieve deal hebben de Leusdense korfbalclub en kledingspecialist voor sportend Nederland afgesproken dat Antilopen Muta kies voor al haar korfbalgerelateerde materialen. Het in 1996 ontstane Friese bedrijf is geen onbekende van Antilopen. Zo is ons mooie Antilopenshirt in samenwerking met Muta gerealiseerd en wordt ook alle sponsorkleding door het bedrijf bedrukt!

 • Inleveren boekjes Grote Club Actie *LAATSTE WEEK*

  Inleveren boekjes Grote Club Actie *LAATSTE WEEK*

  Franny van Woerkom

  19-11-2020

  Reageer

  Beste jeudgleden,

  De laatste week gaat na het weekend in om de boekjes van de Grote Club Actie in te leveren. De doos waar ze in mogen staan inmiddels op het tassenrek tussen de kantine en de sporthal. Mochten de kinderen hem niet kunnen vinden, graag de boekjes aan de trainers geven.

 • Feestmaand december: Oliebollenactie

  Feestmaand december: Oliebollenactie

  Lieke Pouwels

  16-11-2020

  Reageer

  In de feestmaand bieden wij onze leden de mogelijkheid de club financieel te steunen. Hiervoor hebben wij een aantal leuke en lekkere acties bedacht door de hele maand december, te beginnen met de oliebollen actie! Bestel snel de lekkerste oliebollen van het land. Arjan Verschoor bakt de heerlijke oliebollen al vele jaren met zijn werk bij Bartimeus en zal ze dit jaar voor Antilopen bakken. Lees hieronder snel verder hoe jij deze oliebollen kan bestellen:

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×