Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Noodkreet - Noodkreet - Help ons - Noodkreet - Noodkreet

  Noodkreet - Noodkreet - Help ons - Noodkreet - Noodkreet

  Loes Meijs

  17-01-2019

  Reageer

  Al heel wat jaren traint er bij Antilopen een groep mensen met een geestelijk- en/of lichamelijke beperking. Maar .... is dit volgend jaar ook nog zo? Op het ogenblik staat Marouska alleen voor deze groep enthousiastelingen, maar dat is zwaar. Daarom zijn we dringend op zoek naar één of twee 'helpers', die haar kunnen ondersteunen. In de praktijk is het maar één uurtje per week.

 • Kaartverkoop gala 26 januari gestart

  Kaartverkoop gala 26 januari gestart

  Lieke Pouwels

  16-01-2019

  Reageer

  Vanaf vandaag start de voorverkoop van de kaartjes voor het fantastische Winter Wonderland gala dat plaats zal vinden op zaterdag 26 januari vanaf 20:30 in de Antilopen kantine. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Anna Vermeer, Jantine Treurniet en Lieke Pouwels. Wij hopen komende zaterdag en op de trainingsdagen aanwezig te zijn en dan kunt u bij één van ons de kaartjes halen voor het gala.

 • Antilopen 3: over draaistellen en douchesets

  Antilopen 3: over draaistellen en douchesets

  Ron Hoebe

  12-01-2019

  Reageer

  "Het was absoluut om aan te gluren deze keer", zo zou voetbalanalist René van de Gijp hebben gezegd over de oneerlijke strijd tussen Antilopen 3 en Dalto / Klaverblad Verzekeringen 6 (ja, u leest het goed "6"). "Gelukkig hebben wij meer verstand van Verzekeringen" verzuchtte Mattedjeis na afloop. Maar desondanks viel er zaterdagochtend veel te genieten in de afgeladen Jantine Treurniet Arena, en dat nog wel onder het toeziend oog van haar naamgeefster. Uw verslaggever baalde niet eens zo zeer van de uitslag, vooral het aantal gemiste kansen deed hem pijn aan de ogen.

   

 • Antilopen van de toekomst

  Antilopen van de toekomst

  Eline Huijzendveld

  12-01-2019

  Reageer

  Een gezonde cyclus van verandering doorloopt net als in de natuur eigenlijk steeds de vier veranderende seizoenen. De lente hoort bij innovatie en vernieuwing, de zomer bij groei en bloei, de herfst bij versteviging/verbetering en de winter hoort tenslotte bij verval en loslaten. Kortom, het is eigenlijk voorbestemd dat een korfbalvereniging zo zijn ups en downs heeft. Het zal geen betrokken lid ontgaan zijn dat we momenteel zeer onderbezet zijn met het bestuur. Binnen het bestuur (en binnen het dagelijks bestuur) staan diverse posities open en eigenlijk lukt het de vereniging al jaren niet om een voltallige bestuursbezetting te realiseren.

 • Schoolkorfbaltoernooi 2019

  Schoolkorfbaltoernooi 2019

  Rik Sättler

  10-01-2019

  Reageer

  Het schoolkorfbaltoernooi staat weer gepland!

  Op woensdag 10 april van 15:00 tot 18:00 uur voor de groepen 3&4, en op donderdag 11 april van 17:30 tot 20:00 uur voor de groepen 5 t/m 8.

 • Algemene vergadering vrijdag 18 januari 2019

  Algemene vergadering vrijdag 18 januari 2019

  Cindy Goedknegt

  07-01-2019

  Reageer

  Binnen het bestuur (en ook het dagelijks bestuur) zijn een flink aantal posities niet vervuld. Daarover maken wij ons zorgen. Deze zorgen hebben wij reeds uitgesproken tijdens de afgelopen Avond van Antilopen op 16 november 2018. Op een extra Algemene Vergadering (AV) willen met alle leden, stemgerechtigd of niet, in gesprek te gaan over het invullen van deze bestuursposten.

  Datum: vrijdag 18 januari 2019
  Waar: clubhuis op het Burgemeester Buiningpark
  Tijd: 20:00 uur (het clubhuis is vanaf 19:45 uur open)

  Graag tot 18 januari, we gaan graag in gesprek met jullie!

  Met sportieve groet,
  Bestuur Korfbalclub Antilopen

 • Antilopen sluit zich aan bij Rookvrije Generatie

  Antilopen sluit zich aan bij Rookvrije Generatie

  Cindy Goedknegt

  30-12-2018

  Reageer

  In de jaarvergadering van onze vereniging is er een unaniem voor gestemd op het voorstel om als korfbalvereniging van 1 januari 2019 een rookvrije vereniging te zijn. Hierbij sluiten we ons als vereniging aan bij de rookvrije generatie en de doelstelling van onze sportbond de KNKV. Concreet houdt dit in dat er vanaf 1 januari 2019 niet meer gerookt mag worden achter de “voordeur” van korfbalaccommodatie. Niet op het terras, niet langs het veld, niet op de tribune, nergens. Onze buren de handbalvereniging LHV besloten al een maand eerder om een rookvrije sportvereniging te willen zijn. Gevolg hiervan zal wel zijn dat de rokers voor het gebouw gaan roken omdat het hier nog wel mag. Er vindt nog overleg plaats met de Gemeente, LHV en Impala of en welke maatregelen hiervoor gedaan moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sigarettenputten, rookplaatsen etc…. En ja, de E-smokers vallen ook onder het rookverbod.

 • Fijne feestdagen

  Fijne feestdagen

  Eline Huijzendveld

  24-12-2018

  Reageer

  Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen!

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×