Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen tot stilstand

  Antilopen tot stilstand

  Cindy Goedknegt

  24-03-2020

  Reageer

  Beste Antilopers,

  Waar we gewend waren op maandag op werk of school te spreken over het weekend, en over de daarin beleefde momenten op het korfbalveld, wordt voor dit seizoen meer en meer duidelijk dat hier geen sprake meer van zal zijn. Na de persconferentie van maandagavond inzake de ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de door het kabinet nieuw opgelegde en aangescherpte maatregelen worden voor ons een aantal zaken heel concreet en duidelijk. En het KNKV heeft hier ook haar besluiten op genomen.

  De Giga-Kangoeroedag was ons laatste wapenfeit, een zeer geslaagd evenement. We hielden daarbij wel enigszins rekening met het Corona-virus, maar het zou zo’n vaart nog niet lopen. We leven nu in een compleet andere wereld, welke gedomineerd wordt door het Corona-virus en dus de zorg voor onze gezondheid. Als sporter nemen we dit altijd al serieus, maar nu bij elke stap die we zetten. In lijn met de laatst aangekondigde instructies zal het Antilopen-kamp in mei niet plaatsvinden en blijven de planten voor de plantenactie in de kassen staan. Geen gezamenlijk vertier en geen alom geslaagde verkoopactie. Het schoolkorfbaltoernooi was al geannuleerd.

  Hoe de zaalcompetitie wordt afgewikkeld, heeft zijn relevantie voorlopig verloren. Indien hier door het KNKV duidelijkheid over wordt geboden, zullen we hierover berichten. De veldcompetitie is gisteravond (23-03-2020) door het KNKV volledig afgelast, waarmee er dit seizoen geen competitiewedstrijden meer worden gespeeld. De zorg voor eigen en andermans gezondheid overstijgt even alles.

 • Nieuw bestuurslid Facilitair

  Nieuw bestuurslid Facilitair

  Cindy Goedknegt

  17-03-2020

  Reageer

  Enige tijd geleden heeft Ramon Eijnthoven aan het bestuur laten weten dat hij geïnteresseerd is in het vervullen van de bestuurspost Facilitaire Zaken in het nieuw beoogde bestuursmodel. Per 18 februari 2020 is hij officieel voorgedragen als kandidaat-bestuurslid Facilitair.

  In de afgelopen termijn van 4 weken heeft het bestuur geen bezwaar en tegenkandidaat ontvangen. Met ingang van vandaag, 17 maart 2020, is Ramon Eijnthoven officieel benoemd als bestuurslid in het nieuw beoogde bestuursmodel.

  Wij heten Ramon nu officieel hartelijk welkom in het bestuur en wensen hem veel succes!

  Het bestuur van KC Antilopen/Lancyr Deelen

 • Update 17-03-2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Update 17-03-2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Michel Lerou

  17-03-2020

  Reageer

  bericht 17 maart 2020

  Na een aantal dagen van overleg heeft het KNKV in navolging van de verscherpte maatregelen, waaronder sluiten van scholen en kinderopvang en sportscholen, het besluit genomen alle nog geplande wedstrijden in de zaalcompetitie af te gelasten. Het wedstrijdkorfbal moet nog worden afgewikkeld, over de wijze waarop is het KNKV nog in beraad.

  De veldcompetitie zal niet eerder dan 17 april van start gaan. Wanneer wij de draad op het veld oppakken, staat nog open. Hierover volgt tzt een update.

  Dit alles is terug te lezen op: https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

  Bij herhaling, mocht je een vergadering willen beleggen in de kantine, of gepland onderhoud willen verrichten, doe dit dan graag in overleg door Michel Lerou (voorzitter@antilopen.nl) hiervan op de hoogte te stellen. Het naleven van deze richtlijn door de leden onderstreept het bestuur bij deze. Spontane initiatieven die op onze sportaccomodatie plaatsvinden zijn niet toegestaan.

  bericht 15 maart 2020

  Als reactie op de zojuist gehouden persconferentie door minister Slob en minister Bruins, waarin werd aangekondigd dat alle scholen en horeca per direct haar deuren moeten sluiten, scherpen ook wij als korfbalvereniging onze maatregelen aan.

  Als bestuur kondigden we afgelopen donderdag al aan dat er geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten op onze sportaccommodatie zouden plaatsvinden tot en met 31 maart. Deze termijn wordt, in lijn met de aangescherpte maatregelen van het kabinet, verlengd. Er zullen geen (korfbal) activiteiten plaatsvinden tot en met 6 april.

 • Update Corona Virus: aangescherpte maatregelen tot en met 6 april

  Update Corona Virus: aangescherpte maatregelen tot en met 6 april

  Laura Honders

  15-03-2020

  Reageer

  Als reactie op de zojuist gehouden persconferentie door minister Slob en minister Bruins, waarin werd aangekondigd dat alle scholen en horeca per direct haar deuren moeten sluiten, scherpen ook wij als korfbalvereniging onze maatregelen aan.

  Als bestuur kondigden we afgelopen donderdag al aan dat er geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten op onze sportaccommodatie zouden plaatsvinden tot en met 31 maart. Deze termijn wordt, in lijn met de aangescherpte maatregelen van het kabinet, verlengd. Er zullen geen (korfbal) activiteiten plaatsvinden tot en met 6 april.

  Ook zal onze sportclub en kantine gesloten zijn, net als cafés, restaurants en andere sportclubs, tot en met 6 april. Mocht je een vergadering willen beleggen in de kantine, of gepland onderhoud willen verrichten, doe dit dan graag in overleg door Michel Lerou (voorzitter@antilopen.nl) hiervan op de hoogte te stellen.

 • Irene Veenendaal en Joyce Ockerse ook volgend jaar verantwoordelijk voor selectie Antilopen/Lancyr Deelen

  Irene Veenendaal en Joyce Ockerse ook volgend jaar verantwoordelijk voor selectie Antilopen/Lancyr Deelen

  Dennis Lijnsveld

  08-03-2020

  Reageer

  Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Ondertussen zijn we ruim over de helft van het seizoen en is een plek in de eerste klasse van de zaalcompetitie veilig gesteld. Daarbij is aangetoond dat de erg jonge selectie vaak met veel werk en plezier tot goede resultaten kan komen. 

 • Antilopen Lancyr/ Deelen overrompeld door Haagse bluf.

  Antilopen Lancyr/ Deelen overrompeld door Haagse bluf.

  Jantine Treurniet

  08-03-2020

  Reageer

  Zaterdag stonden twee spannende wedstrijden op het programma. Het eerste nam het vanaf de vijfde plek op tegen Achilles op de vierde plek. Het tweede strijdt nog tegen degradatie. Achilles kan hierin een belangrijke factor spelen. Winst zou betekenen dat het tweede rustig de wedstrijd tegen Nova kan beginnen.

 • De Giga Kangoeroedag komt eraan!

  De Giga Kangoeroedag komt eraan!

  Lieke Pouwels

  06-03-2020

  Reageer

  Het is al bijna zo ver, de Giga Kangoeroedag 2020 komt eraan! Op woensdagochtend 11 maart verwachten we ruim 300 kleuters van de basisscholen in Leusden in de sporthal. De kinderen zullen op deze Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door Kiwanis Club Leusden, door middel van verschillende sport- en spelactiviteiten kennis maken met korfbal.

 • Het recreanten team laat van zich horen!

  Het recreanten team laat van zich horen!

  Loes Meijs

  20-02-2020

  Reageer

  Samen met enkele leden van de midweek vormen de recreanten een reuze gezellige groep en er wordt één keer in de week flink getraind om de technieken en de conditie op peil te houden. Maar gezelligheid staat voorop en onder het mom van niets moet alles mag als het maar binnen de perken blijft,  is ieder verantwoordelijk voor zijn/haar eigen mogelijkheden. Teambuilding staat bij ons hoog in het vaandel.

 • Blinde poule van zaterdag 15 februari kent geen winnaar.

  Blinde poule van zaterdag 15 februari kent geen winnaar.

  André Dielissen

  19-02-2020

  Reageer

  Afgelopen zaterdag is de blinde poule niet uitgekeerd omdat een klein aantal vakjes NIET was ingevuld.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×