Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 25 september

  Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 25 september

  Lieke Pouwels

  22-09-2021

  Reageer

  Vanaf aankomende zaterdag 25 september gaan de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen in en is er ook bij ons weer meer mogelijk. Deze versoepelingen hebben ook gevolgen voor onze kantine en het terras. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 • Statiegeld op plastic flesjes

  Statiegeld op plastic flesjes

  Ronald Abbring

  21-09-2021

  Reageer

  Ook Antilopen heeft te maken met de nieuwe regeling dat er statiegeld berekend wordt voor de plastic flesjes, dus O2-water en AA-drink. We hebben besloten dit statiegeld (€ 0,15) niet door te berekenen aan de koper, omdat we dat tenslotte ook niet doen bij de glazen flesjes. Maar dan gaan we er wel vanuit dat alle flesjes die bij club leeggedronken worden, ook weer worden ingeleverd bij de bar, zodat wij die 15 cent weer terugkrijgen van de leverancier.

 • Indeling verenigingswerk

  Indeling verenigingswerk

  Lieke Pouwels

  21-09-2021

  Reageer

  Vanaf komend weekend worden ouders van jeugdleden t/m de B en spelers uit de A of de seniorenteams weer ingedeeld voor de bar- en keukendiensten. Deze indeling is te vinden onder ledenweb -> vereningswerk – bar en keuken. Voorafgaand aan jouw dienst word je ook per mail op de hoogte gesteld.

 • Van het KNKV: Bestuurlijke noodmaatregel gendertransitie

  Van het KNKV: Bestuurlijke noodmaatregel gendertransitie

  Cindy Goedknegt

  20-09-2021

  Reageer

  In de afgelopen periode zien we enkele verzoeken van personen die een gendertransitie doormaken binnen onze korfbalverenigingen. Voor het breedtekorfbal is het altijd mogelijk om tijdens en na deze transitie te blijven korfballen in de voor de speler gewenste sekse. Voor het wedstrijdkorfbal geldt een lange procedure en is het nu reglementair zodanig vastgelegd dat de geslachtsbepaling, zoals beschreven in het paspoort, bepalend is. Deze verandering in het paspoort blijkt inmiddels een langdurig traject te zijn. Voor de desbetreffende persoon is deze gendertransitie een zeer ingrijpend traject, waarin deze persoon dan ook voor een lange tijd niet in het wedstrijdkorfbal kan en mag beoefenen in de gewenste sekse. Dit is een voor het KNKV niet voorziene en ongewenste situatie en niet het veilige sportklimaat wat we nastreven.

 • Gezocht: verenigingswerkers (3)

  Gezocht: verenigingswerkers (3)

  Lieke Pouwels

  17-09-2021

  Reageer

  Nu het seizoen is gestart zijn wij weer op zoek naar Antilopers, zowel spelende leden, ouders en niet-spelende leden, die het leuk vinden om een taak binnen de vereniging op zich te nemen. Wij hebben veel openstaande functies en daarom zullen wij de komende weken elke week een aantal commissies en taken toelichten. Deze week in de spotlight de openstaande plekken bij: Facilitair en horeca

 • Galm outdoor zoekt vrijwillers. Helpen Antilopers ook mee?

  Galm outdoor zoekt vrijwillers. Helpen Antilopers ook mee?

  Lotte de Ridder

  17-09-2021

  Reageer

  Voor het beweeg- en gezondheidsproject Galm outdoor voor inactieve senioren tussen de 60 en 75 jaar, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de huis-aan-huis benadering van deze groep inwoners van Leusden.

 • Gezocht: verenigingswerkers

  Gezocht: verenigingswerkers

  Lieke Pouwels

  10-09-2021

  Reageer

  Nu het seizoen is gestart zijn wij weer op zoek naar Antilopers, zowel spelende leden, ouders en niet-spelende leden, die het leuk vinden om een taak binnen de vereniging op zich te nemen. Wij hebben veel openstaande functies en daarom zullen wij de komende weken elke week een aantal commissies en taken toelichten. Deze week in de spotlight de openstaande plekken bij: Algemene zaken

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×