Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen in transitie - ben jij al verbonden?

  Antilopen in transitie - ben jij al verbonden?

  Technische Commissie

  15-09-2019

  Reageer

  De eerste competitierondes van de veldcompetitie liggen al weer achter ons en ogenschijnlijk loopt alles gewoon weer. Dat is eigenlijk ook wel zo, aangezien er zoveel betrokken leden en bevlogen sporters diverse keren in de week elkaar treffen op onze club, en hun weg weten te vinden met elkaar. Vele vrijwilligers hebben hun activiteiten van afgelopen jaren andermaal voortgezet, nieuwe gezichten zijn aangesloten in de afgelopen zomermaanden en een paar houden even een pauze of geven anderen de ruimte. En we zien gezichten weer terug van "weggeweest".

 • Nieuwe ideeën voor de Club van 100

  Nieuwe ideeën voor de Club van 100

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  12-09-2019

  Reageer

  Eind oktober komt de Club van 100 bij elkaar. We zijn op zoek naar goeie ideeën voor de besteding van het geld van de Club van 100. Iedereen met een goed idee kan zich bij ons melden. Graag inclusief een raming van de kosten.

 • Leuk team zoekt leuke coach!

  Leuk team zoekt leuke coach!

  Lotte de Ridder

  11-09-2019

  Reageer

  Leuk team zoekt leuke coach!
  Antilopen 4 is op zoek naar een coach! Na een dikke verliespartij in het eerste competitieweekend, blijkt dat wij, hoe volwassen we onszelf soms ook vinden, toch echt wel een coach nodig hebben die ons naar de overwinning kan helpen.

 • Vriendinnetjestraining voor de E en F: 19 september

  Vriendinnetjestraining voor de E en F: 19 september

  Lieke Pouwels

  11-09-2019

  Reageer

  Op donderdag 19 september is er een vriendinnetjestraining bij de E en de F-jeugd. Heb jij een buurmeisje, schoolvriendinnetje of een nichtje in de leeftijd van 6, 7 of 8 jaar die nog geen sport heeft gekozen en graag wel een keer zou willen korfballen? Dit is de kans om haar uit te nodigen voor een echte korfbaltraining!

 • Save the date: Avond van Antilopen op vrijdag 15 november 2019

  Save the date: Avond van Antilopen op vrijdag 15 november 2019

  Lieke Pouwels

  10-09-2019

  Reageer

  De volgende Avond van Antilopen en de Jaarlijkse Algemene Vergadering wordt gehouden op vrijdag 15 november 2019. Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij kunt zijn. Iedereen is van harte welkom!

 • Antilopen verrast vriend en vijand (geschreven door Menno Langenberg)

  Antilopen verrast vriend en vijand (geschreven door Menno Langenberg)

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  09-09-2019

  Reageer

  In verband met het vertrek van drie ervaren spelers (Kjell, Joost en Dennis) heeft ons eerste team een ingrijpende verjonging ondergaan. De thuiswedstrijd tegen Dos Kampen die het afgelopen weekend op het programma stond werd dan ook (door mij) met enige spanning tegemoet gezien. Als snel bleek echter dat de drie nieuwe heren (Sjors, Rens en Tygo) weinig last van plankenkoorts hadden en moeiteloos het door de trainers, Irene en Joyce, bedachte spelconcept konden uitvoeren.

 • Start Grote Clubactie 2019!

  Start Grote Clubactie 2019!

  Franny van Woerkom

  08-09-2019

  Reageer

  Vanaf aanstaande zaterdag 14 september begint de Grote Clubactie weer voor onze jeugdleden van de C - Fjes. De week zullen de boekjes uitgedeeld worden op de trainingen zodat iedereen zaterdag weer aan de slag kan gaan. Een lot kost €3,- en daarvan gaat er €2,40 naar onze eigen vereniging, dus zeker de moeite waard om weer een mooi bedrag bij elkaar te halen. Sommige kinderen vinden het misschien spannend om mensen te benaderen om een lot te kopen, dus daarom hebben we ook de hulp van de trainers nodig! Stimuleer en help elkaar en zo maken jullie meer kans op een teamprijs.

 • De Antilopen Korfbal Clinics komen er weer aan.

  De Antilopen Korfbal Clinics komen er weer aan.

  André Dielissen

  08-09-2019

  Reageer

  Huh, Clinic? Wat is dat?

  De Antilopen Korfbal Clinic is een manier om op speelse wijze het technisch niveau van spelers, maar ook van trainers te verhogen.
  Ook is het een “meet and greet” met spelers van de selectie in korfbal tenue, want een aantal selectiespelers doet actief mee.

 • G-team goed op dreef tegen Victum

  G-team goed op dreef tegen Victum

  Ronald Abbring

  06-09-2019

  Reageer

  Zaterdag 31 augustus deed het G-team mee aan het openingstoernooi bij Victum in Houten. Het was een bloedhete dag. 
  We hebben twee wedstrijden gespeeld. Het ging hardstikke goed en iedereen zette zich voor de volle 100 procent in. 

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×