Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • VertrouwensContactPersonen (VCP)

  VertrouwensContactPersonen (VCP)

  Loes Meijs

  12-12-2017

  Reageer

  Antilopen kent 2 VertrouwensContactPersonen (VCP), namelijk Dineke Verkaik (moeder van Myrthe) en Loes Meijs. Onder het kopje Vereniging-Vertrouwenscontactpersoon kun je precies lezen wat de VCP doet en hoe je eventueel met hun in contact kunt komen. Een mailtje sturen aan vertrouwenscontactpersoon@antilopen.nl is al voldoende. Het komt dan automatisch bij Dineke en Loes terecht. En ... natuurlijk wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld!

 • Oud Papier (15-18 december)

  Oud Papier (15-18 december)

  Rein van Soest

  12-12-2017

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. In verband met de feestdagen wat vroeger dan gebruikelijk. Afgelopen weken hebben we veel reclamefolders in de brievenbus gekregen. Genoeg oud papier om in de container te gooien.

 • Parels voor de Zwijnen

  Parels voor de Zwijnen

  Rein van Soest

  12-12-2017

  Reageer

  Binnen Antilopen zijn er een aantal veranderingen op komst. Deels door omstandigheden, waaronder de nieuwe sporthal, en deels omdat leden binnen de club zich inzetten voor verbeteringen in de club. Vooral op gebied van vrijwilligers en technisch beleid zijn de veranderingen groot.

 • Helaas niet beloond met een punt

  Helaas niet beloond met een punt

  Paul Ockerse

  11-12-2017

  Reageer

  Deze zaterdag togen we naar Zaandam waar ZKV de tegenstander was.Heleen mocht de Audi van Paul gebruiken omdat hijzelf niet kon rijden. Nou het ging prima hoor de na-vigatie werd met de hulp van Tygo ingesteld en we gingen op weg. Ondanks het wisselvallige weer kwamen we allemaal ruim op tijd aan zodat er lekker warm gelopen kon worden.

 • Weinig interesse voor nieuwe koers… Avond van Antilopen afgelast

  Weinig interesse voor nieuwe koers… Avond van Antilopen afgelast

  Cindy Goedknegt

  09-12-2017

  Reageer

  Afgelopen vrijdagavond stond de Avond van Antilopen (AvA) gepland. Deze werd voorafgegaan door een succesvolle rondleiding door de sporthal in aanbouw. De Avond van Antilopen zelf was helaas geen succes. Er waren net te weinig leden om een rechtsgeldige vergadering te houden. Het bestuur heeft daarop besloten om de vergadering niet door te laten gaan. Er heeft ook geen informatieve vergadering plaatsgevonden. Wij vinden het erg jammer voor de leden die wel zijn gekomen dit besluit te moeten nemen.

 • Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met 5 jaar!

  Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met 5 jaar!

  Eline Huijzendveld

  05-12-2017

  Reageer

  KC Antilopen is zeer blij met de verlenging van onze jeugdhoofdsponsor Ottenschot Letselschade. Daarmee verbinden wij het sympathieke bedrijf uit Almelo (met ook vestigingen in Amersfoort en Heino) voor opnieuw 5 jaar aan de talentvolle jeugd van onze club. Afgelopen zaterdag werd het verlengingscontract officieel getekend door directeur Gerard Kloppenburg en poseerden Antilopen A1, B1 en C1 tussen de wedstrijdbedrijven door met hun nieuwe sponsorkleding.

 • Zit Antilopen/Lancyr Deelen 2 in een flow ?

  Zit Antilopen/Lancyr Deelen 2 in een flow ?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  04-12-2017

  Reageer

  Na de wedstrijd van de A1 en nog een jeugd wedstrijd betrad het 2de team van Antilopen de Arena o sorry de Korf voor hun wedstrijd tegen T.Z 3. Het 2de zit in een opgaande l[ijn en ook wel leuk om een verslagje van hen te maken. De opstelling aanval: Nena, Lisa, Marnix en Rens,verdediging: Dennis L, DennisGr, Danique en Iris.

 • Zullen de eerste puntjes worden gepakt?

  Zullen de eerste puntjes worden gepakt?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  04-12-2017

  Reageer

  De tegenstanders van deze wedstrijd is OVVO/DE KROON en wie weet wat er staat te gebeuren. Het startschot werd gegeven en het was Marco die uit een vrije bal het 1ste doelpunt maakte 1-0 maar niet te vroeg juichen want daar kwam de gelijmaker al 1-1 door een strafworp tegen. Het begon een beetje op stuivertje wisselen te lijken want Jorg met een schot voor de korf 2-1, maar helaas OVVO kon ook raak schieten 2-2.

 • Gaat het vandaag lukken om de punten mee te nemen ?

  Gaat het vandaag lukken om de punten mee te nemen ?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  25-11-2017

  Reageer

  Vanmorgen gingen de Duifjes op weg naar Driebergen voor de wedstrijd van de A1 tegen Dalto A2, daar aangekomen zagen we dat de opstelling een verandering had ondergaan. Was dat omdat Marco niet aanwezig was of probeerden de coaches op die manier de ploeg te motiveren?

 • Avond van Antilopen op vrijdag 8 december 2017

  Avond van Antilopen op vrijdag 8 december 2017

  Cindy Goedknegt

  24-11-2017

  Reageer

  Van uitstel komt geen afstel… De Avond van Antilopen (AvA), voorheen de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV), wordt gehouden op vrijdag 8 december.

  De verandering van opzet van de JAV vorig jaar bleek een succes. Ook dit jaar houden we daarom een Avond van Antilopen in plaats van een JAV. Een van de reacties die het bestuur kreeg was: “Het was minder langdradig en iedereen kon zelf bepalen welke informatie hij of zij wilde horen. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen in een klein groepje leverde leuke invalshoeken en discussies op.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×