Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Verenigingswerk: help jij ook mee?

  Verenigingswerk: help jij ook mee?

  Lieke Pouwels

  14-08-2022

  Reageer

  Het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start en dus de hoogste tijd om eens te kijken wat jij komend seizoen zou willen doen voor Antilopen! Bij Antilopen hebben we in het beleidsplan opgenomen dat wij ervanuit gaan dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de vereniging. Dit betekent dat ieder lid ervoor kan kiezen om een verenigingstaak of -functie uit te voeren, of 3 a 4 keer per jaar wordt ingedeeld voor een bardienst/zaaldienst. Hieronder volgt een overzicht met wat jij allemaal zou kunnen doen voor Antilopen. 

 • Bouwdorp 2022 op parkeerplaats

  Bouwdorp 2022 op parkeerplaats

  Michel Lerou

  13-08-2022

  Reageer

  Op maandag 15 augustus start het jaarlijkse Bouwdorp Leusden evenement weer, en daarmee zal de parkeerplaats tijdelijk niet bereikbaar zijn. Derhalve heeft iedereen die met de auto komt een alternatieve plek te zoeken. Hou hierbij aandacht voor de veiligheid van fietsers en voetgangers, en neem de verkeerregels ter plaatse in acht.

 • voorlopige trainingstijden veld najaar 2022

  voorlopige trainingstijden veld najaar 2022

  Inge de Kruijff

  11-08-2022

  Reageer

  Over ruim een week start het trainen weer! Vanaf zaterdag 20 augustus zal er getraind gaan worden met de nieuwe jeugd en A/senioren teams.

 • Opgeruimd en netjes!!

  Opgeruimd en netjes!!

  Lia Schreuder

  11-08-2022

  Reageer

  Er zijn binnen Antilopen in de afgelopen jaren veel nieuwe sponsoren binnen gekomen en van de oude sponsoren werd afscheid genomen. Sponsoren die we heel dankbaar zijn voor de mooie kleding en tassen die aan de diverse teams zijn verstrekt. En zo gingen de jaren maar verder. Alle wedstrijdshirts zijn inmiddels ook vernieuwd. Wat doe je dan met al die oude kleding en tassen? Juist! Opsparen om nooit meer te gebruiken! Maar de kledingcommissie heeft opruiming gehouden. Dan komt de vraag, wat doen we met al die ‘oude’ kleding die wij niet meer gaan gebruiken maar ook nog niet versleten is? Na enig speurwerk zijn we bij de organisatie ‘Zending over Grenzen’ terecht gekomen die graag alle oude kleding en tassen wilden overnemen voor een volgende ronde ergens ver over onze grens. Inmiddels hebben ze alle kleding en tassen opgehaald en dan was aardig wat! Zie hieronder hun bedankje. 

 • Vooraankondiging Avond van Antilopen - JAV 14 oktober 2022

  Vooraankondiging Avond van Antilopen - JAV 14 oktober 2022

  Michel Lerou

  09-08-2022

  Reageer

  Met de slotdag op zaterdag 9 juli kwam het seizoen 2021-2022 tot haar einde. Daarmee werd ook een verenigingsjaar afgesloten. Over dat jaar leggen wij graag verantwoording af en nemen we zaken en ervaringen mee naar het komend seizoen. Hierover gaan we graag met de leden en ouderleden in gesprek. Dit zal gebeuren op de Avond van Antilopen - de jaarlijkse ledenvergadering.welke gepland staat op vrijdag 14 oktober 2022

 • Focus op het nieuwe seizoen

  Focus op het nieuwe seizoen

  Gert-Jan de Vos

  30-07-2022

  Reageer

  Over enkele weken starten we weer aan een nieuw seizoen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om hiervoor alles in orde te maken. Dat dit werk voor de buitenwacht normaal gesproken allemaal vanzelf lijkt te gaan, komt onder ander door de inzet van Mirjam Brouwer.

 • Kascommissie compleet

  Kascommissie compleet

  Michel Lerou

  26-07-2022

  Reageer

  Sinds de laatst gehouden ledenvergadering in oktober 2021 was 1 van de posities in de driehoofdige kascommissie vacant. In de vergadering was er niet direct interesse om Arie de Jong op te volgen.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×