Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • De Blinde Pool heeft weer een gelukkige winnaar gevonden

  De Blinde Pool heeft weer een gelukkige winnaar gevonden

  André Dielissen

  27-01-2020

  Reageer

  Afgelopen zaterdag 25 januari is de derde blinde pool uitgekeerd.

 • Wil jij ook zo'n prachtige Antilopen cap?

  Wil jij ook zo'n prachtige Antilopen cap?

  Gerke Haalboom

  27-01-2020

  Reageer

  De SV is lekker druk geweest van de winter. Hoewel de winter (?, is die al begonnen dan) nog bezig is, zijn wij alweer druk met het voorjaar. 

 • Antilopen / Lancyr Deelen laat spierballen zien

  Antilopen / Lancyr Deelen laat spierballen zien

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  26-01-2020

  Reageer

  Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen het dit seizoen goed presterende Dindoa uit Ermelo op het programma. De vraag was of onze ploeg na de forse nederlaag vorige week bij Die Haghe (28-19) in staat zou zijn om de knop weer om te zetten. Het in ruime mate opgekomen publiek, met daarin een prominente rol voor onze supportersvereniging, ging er dan ook goed voor zitten en zweepte onze spelers op sommige momenten hartstochtelijk op.

 • Antilopengala: 8 februari 2020

  Antilopengala: 8 februari 2020

  Lieke Pouwels

  22-01-2020

  Reageer

  Een jaarlijks terugkerend evenement is natuurlijk het gala en ook dit jaar kunnen we dit feest niet aan ons voorbij laten gaan. Zaterdag 8 februari is het eindelijk zo ver. Het thema van dit gala wordt volgende week bekend gemaakt, maar we kunnen alvast verklappen dat het weer tijd wordt om jouw mooiste kleren uit de kast te halen!

 • Jaarlijkse bijdrage Supportersvereniging Antilopen

  Jaarlijkse bijdrage Supportersvereniging Antilopen

  André Dielissen

  22-01-2020

  Reageer

  Elk lid van de Supportersvereniging zal binnenkort door de penningmeester worden geïncasseerd voor de jaarlijkse bijdrage.

 • Verkrijgbaarheid Rode Hoodies Supportersvereniging

  Verkrijgbaarheid Rode Hoodies Supportersvereniging

  André Dielissen

  22-01-2020

  Reageer

  Zoals iedereen al eerder heeft kunnen lezen: Supportersvereniging Antilopen is bezig een eigen kledinglijn te ontwikkelen.
  Het eerste voorbeeld daarvan zijn de rode hoodies met opdruk, die al door diverse leden worden gedragen en nog steeds op voorraad zijn. Prijs is €25 voor SV leden.

 • Korfballessen bij de SportXperience bijna van start!

  Korfballessen bij de SportXperience bijna van start!

  Lieke Pouwels

  15-01-2020

  Reageer

  Vanaf 2 maart gaat Antilopen van start met korfballessen bij de SportXperience. De SportXperience is een project waarbij de kinderen van de basisscholen in Leusden kennis kunnen maken met verschillende sporten. In de maanden maart en april gaan we korfballessen aanbieden en daarvoor kunnen wij wel een beetje hulp gebruiken!

 • Investeer in korfbal

  Investeer in korfbal

  Gert-Jan de Vos

  14-01-2020

  Reageer

  Een duidelijke opdracht vanuit de JAV. Wij willen graag investeren in korfbal. We richten ons nu tot de trainers binnen Antilopen. Wij willen in jou investeren, omdat we van mening zijn dat jij onmisbaar bent. Jij zorgt ervoor dat waar Antilopen voor staat, korfbal, met veel plezier gedaan kan worden. Iedereen mag beter worden, ook aan die ontwikkeling draag jij bij. 

 • Lustrum in 2020: Helpers gezocht

  Lustrum in 2020: Helpers gezocht

  Lieke Pouwels

  13-01-2020

  Reageer

  2020 is begonnen en dat betekent ook dat het lustrum steeds dichterbij komt. Op 20 september 1965 zijn wij opgericht en dus bestaat Antilopen komende september maar liefst 55 jaar en dat moet gevierd worden!

 • Kantinediensten

  Kantinediensten

  Annet Dielissen

  13-01-2020

  Reageer

  Wie-o-Wie?

  Vanaf zaterdag 25 januari staan er nogal wat kantinediensten open. Wie helpt ons met het vullen van deze diensten? Als je na het bestuderen van je agenda toch een gaatje ziet schrijf jezelf dan in. Mocht dit niet lukken stuur dan even een mail met datum en tijd waarop je kunt naar Clubhuis@antilopen.nl dan zorgen wij dat je naam op de juiste plek komt te staan.

  Alvast bedankt voor jullie hulp.

  Met sportieve groet,

  Team clubhuis

   

   

   

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×