Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Rianne Schenk

  20-04-2018

  Reageer

  Eén van onze jeugdsponsors is Kleine Rijopleidingen. Al enkele Antilopers lesten bij de sympathieke eigenaar en rij-instructeur Jan en kunnen hem van harte aanbevelen. Danique Kooi, speelster van Antilopen 2, had veel baat bij Jan zijn humoristische aanpak en zijn expertise met betrekking tot haar faalangst. Inmiddels rijdt ze met veel plezier met de auto van en naar haar werk. Lees hier haar verhaal. Ook enthousiast geworden? Boek dan een gratis proefles!* 

 • Oud Papier (20-22 april)

  Oud Papier (20-22 april)

  Rein van Soest

  18-04-2018

  Reageer

  Komend weekend staat hij er weer: de oud papier container! Hij staat op de parkeerplaats bij de kantine. Als je toch naar het veld gaat voor je wedstrijd of om een wedstrijd te gaan kijken neem dan je oud papier mee en deponeer het in de container.

 • Laatste week voor inschrijving Antilopenkamp

  Laatste week voor inschrijving Antilopenkamp

  Irene Veenendaal

  17-04-2018

  Reageer

  Het kan nog.... Maar doe het snel. Klik hier voor meer info.

 • Gaat het lukken om de punten in Leusden te houden?

  Gaat het lukken om de punten in Leusden te houden?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  15-04-2018

  Reageer

  Na 2 dagen éénvaks korfbal door het Schoolkorfbal toernooi even wat opmerkingen geven, het is geslaagd door het enthousiame van alle deelnemers, her plezier van de toch jeugdige scheidsrechter, hiervoor een DIKKE PLUIM, de prima organisatie was voor ons (Heleen als bewaakster van de tijd en mijn persoontje als omroepster) heel gezellig en fijn om te doen.Nu dan weer het gewone korfbal m.a.w. de competitie. De A 1 moest het opnemen tegen A.W.D.T. en had daar een zware dobber aan.

 • Projectleider AVG gezocht

  Projectleider AVG gezocht

  Eline Huijzendveld

  12-04-2018

  Reageer

  Net als veel sportclubs en bedrijven in Nederland krijgen wij als Antilopen ook te maken met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Als bestuur zoeken we iemand die de consequenties in kaart gaat brengen voor onze club. Waar moeten we aan denken en welke aanbevelingen heb jij voor onze procedures, etc.

 • ​​Succes maken we samen: help jij mee?

  ​​Succes maken we samen: help jij mee?

  Eline Huijzendveld

  10-04-2018

  Reageer

  Onze secretaris Cindy is op zoek naar een extra kracht. Samen verzorgen jullie de ledenadministratie van Antilopen (in Sportlink en Antilopensite). Denk hierbij aan het aanmelden van een nieuwe lid of wijzigen.

 • Chauffeurs plantenactie gezocht!

  Chauffeurs plantenactie gezocht!

  Arjan Verschoor

  09-04-2018

  Reageer

  We zijn op zoek naar chauffeurs die op vrijdag 18 mei met een aanhanger met planten willen rijden door een wijk in leusden. Gaat om de avond. ( 17.30-21.30). Wie lijkt dit leuk en helpt de club aan een mooie opbrengst? Wil je meer info of je aanmelden? Graag mail naar verschoorarjan@hotmail.com.
 • Plantenactie vrijdag 18 mei

  Plantenactie vrijdag 18 mei

  Arjan Verschoor

  09-04-2018

  Reageer

  Vrijdag 18 mei zal de jaarlijkse plantenactie weer zijn. De actie is bedoeld voor de seniorenteams, a en b jeugd en recreanten. Noteer de datum vast in je agenda. Laten we er met zijn allen weer een enorm succes van maken voor de club!! Meer informatie volgt via de website. ( wijkindeling, chauffeurs en voorverkoop, verzamelpunten).
 • Ruud van de Hoef en KC Antilopen beëindigen samenwerking.

  Ruud van de Hoef en KC Antilopen beëindigen samenwerking.

  Technische Commissie

  06-04-2018

  Reageer

  Van de technische commissie
  Namens de technische commissie willen we graag het volgende mededelen.

  Afgelopen donderdagavond heeft de prestatie tc in een gesprek met Ruud geconcludeerd dat er een verschil van inzicht is over het verloop van de competitie en de nog resterende veldwedstrijden. Op basis daarvan is besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

  Ruud heeft zich de afgelopen 2,5 jaar op een hele professionele wijze gemanifesteerd als trainer/coach van de Antilopen-selectie en zich op een prettige wijze ingezet voor de rest van de vereniging. Dit wordt ontzettend gewaardeerd en mede daarom betreuren alle betrokkenen dit besluit.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×