Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Zaaltrainingen: start en schema, en overgang vanuit veld - UPDATE

  Zaaltrainingen: start en schema, en overgang vanuit veld - UPDATE

  Technische Commissie

  10-10-2019

  Reageer

  De lastigste puzzel van het jaar is gelegd, de zaaltrainingen. Het schema (in concept) staat op de site onder menu Competitie. Veel schuiven hierin is niet mogelijk, aangezien dan een nieuwe caroussel ontstaat aan mutaties.

 • OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL

  OEFENWEDSTRIJDEN ZAAL

  Technische Commissie

  10-10-2019

  Reageer

  In voorbereiding naar de zaalcompetitie is voor zaterdag 9 november in beperkte mate en op zaterdag 16 november in de volle breedte, het nodige aan oefenwedstrijden georganiseerd. Hierbij direct weer te wennen aan de tijden van de zaal aangezien alle wedstrijden achter elkaar gespeeld worden, en niet naast elkaar. Onder Competitie via het item Oefenprogramma zaal 2019 de actuele stand van zaken.

 • Inleveren boekjes Grote Clubactie

  Inleveren boekjes Grote Clubactie

  Franny van Woerkom

  08-10-2019

  Reageer

  Beste jeugdleden,
  De 1e weken van de verkoop zitten er al weer op en het is de bedoeling om de boekjes allemaal weer in te leveren. Dit kan in de doos op de bar in de kantine. Graag willen we alle boekjes terug, dus ook al heb je geen loten verkocht, willen we wel graag het boekje weer ontvangen.

 • Vacature voor een tijdwaarnemer en een schotklokker

  Vacature voor een tijdwaarnemer en een schotklokker

  Jack den Heijer

  30-09-2019

  Reageer

  Voor het aankomende zaalseizoen heeft de korfbalvereniging Antilopen achter de jurytafel ruimte voor een ambitieuse:

 • Antilopen boekt belangrijke zege

  Antilopen boekt belangrijke zege

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  29-09-2019

  Reageer

  Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ASVD (0 punten) op het programma. Ondanks het stormachtige herfstweer maakte Sjors al na 18 seconden met een afstandsschot de openingstreffer. De gasten uit Dronten waren kennelijk niet onder de indruk want na 28 seconden was de stand alweer gelijkgetrokken.

 • Nieuwe leuke teamfoto's

  Nieuwe leuke teamfoto's

  Yolanda Versteeg

  29-09-2019

  Reageer

  Joyce Ockerse kwam een paar weken geleden met het idee om van alle jeugdteams een foto te maken en deze een mooi plek te geven in onze kantine. Onze fotograaf, Ron Hoebe werd benaderd en mij werd gevraagd te helpen met de compositie. We wilden iets anders dan netjes op een rijtje staan en werden geïnspireerd door de foto's in de MIA-kantine. Ondertussen gaven ook de A1 en de selectie aan dat zij ook op de foto wilden. Dus nu is het plan dit met alle teams te doen. De teams die nog niet op de foto staan worden binnenkort benaderd.

 • Antilopen 1 vecht zich knap terug (geschreven door Menno Langenberg)

  Antilopen 1 vecht zich knap terug (geschreven door Menno Langenberg)

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  23-09-2019

  Reageer

  Het is natuurlijk nog vroeg in het seizoen, maar het thuisduel afgelopen zaterdag tegen Dindoa kon wel degelijk als een “4 puntenduel” gezien worden. Bij winst zou onze ploeg namelijk in de stand op 4 punten komen en Dindoa op 1 punt blijven staan. 

 • Recreanten hebben eerste punt binnen

  Recreanten hebben eerste punt binnen

  Loes Meijs

  20-09-2019

  Reageer

  De recreanten hebben woensdagavond 6-6 gelijk gespeeld tegen MIA en dus hun eerste punt binnen. Recreanten? Competitie? Ja, het seizoen 2019-2020 spelen de recreanten competitie tegen MIA, Synergo en TZ. In een heel jaar worden 6 wedstrijden gespeeld, De volgende wedstrijd is woensdag 16 oktober om 20.00 uur thuis tegen TZ. En... ze kunnen wel wat support gebruiken!!!

 • Antilopen in transitie - ben jij al verbonden?

  Antilopen in transitie - ben jij al verbonden?

  Technische Commissie

  15-09-2019

  Reageer

  De eerste competitierondes van de veldcompetitie liggen al weer achter ons en ogenschijnlijk loopt alles gewoon weer. Dat is eigenlijk ook wel zo, aangezien er zoveel betrokken leden en bevlogen sporters diverse keren in de week elkaar treffen op onze club, en hun weg weten te vinden met elkaar. Vele vrijwilligers hebben hun activiteiten van afgelopen jaren andermaal voortgezet, nieuwe gezichten zijn aangesloten in de afgelopen zomermaanden en een paar houden even een pauze of geven anderen de ruimte. En we zien gezichten weer terug van "weggeweest".

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×