Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Gezocht: Barmedewerkers

  Gezocht: Barmedewerkers

  Lieke Pouwels

  29-07-2021

  Reageer

  Nu het nieuwe seizoen in september weer gaat beginnen en we hopelijk eindelijk weer een normaal seizoen kunnen draaien in de kantine ontbreekt er eigenlijk nog één ding om de kantine open te stellen: barmedewerkers. Wij zijn hard op zoek naar ouders, spelers en andere leden die het leuk vinden om wat vaker een bardienst op zich te nemen. Kom jij onze vaste barmedewerkerspool versterken? 

 • De club vol met Energie

  De club vol met Energie

  Michel Lerou

  28-07-2021

  Reageer

  Het is een jaar geleden dat Stichting Clubgebouw Buiningpark in overleg met beide clubs Antilopen en LHV en met de gemeente 96 zonnepanelen heeft laten installeren op het dak van de turnhal. De geschatte jaaropbrengst was gelijk aan het reguliere stroomverbruik van de kantines bijelkaar; circa 25.000 kWh.

 • Korfbal in ander

  Korfbal in ander "daglicht"

  Ronald Abbring

  27-07-2021

  Reageer

  Bericht van bestuur: Afgelopen seizoen heeft ons niet dat gebracht waar we allemaal voor naar de club komen, namelijk vrijuit met elkaar sporten. Wel zijn we eerder naar buiten gegaan – 2 februari stonden we al op het veld – en dat leidde ertoe dat we reeds vroeger dan normaal de veldverlichting hebben ontstoken. Terwijl we op dat moment eigenlijk onder de moderne ledverlichting van de zaal moesten sporten.

 • Zomertrainingen: zaterdag en dinsdag

  Zomertrainingen: zaterdag en dinsdag

  Lieke Pouwels

  21-07-2021

  Reageer

  De afgelopen weken is de zomertraining op de dinsdag erg druk bezocht en er is dan ook veel vraag om nog meer te kunnen trainen en lekker fit te blijven in de zomer. Daarom is er nu ook op zaterdag de mogelijkheid om te komen zomertrainen. Bij de zomertraining zijn geen trainers aanwezig, maar deze is ervoor bedoeld om gezellig met jouw vrienden een balletje te komen schieten en aansluitend te partijen met de mensen die aanwezig zijn. Dit is voor alle leeftijden en de teams worden dan ook gemengd bij het spelen van partijtje, wat het extra leuk maakt want nu krijg jij eindelijk de kans om met de selectiespelers op het veld te staan. Op de dinsdag kan er getraind worden vanaf 20:00, op de zaterdag is dit van 13:00 tot 15:00. Op beide dagen zal ook de kantine open zijn voor een drankje na de training. Hopelijk zien we jullie tussen de vakanties door allemaal op de zomertraining!

 • Word jij de nieuwe secretaris?

  Word jij de nieuwe secretaris?

  Cindy Goedknegt

  19-07-2021

  Reageer

  Vanaf het seizoen 2013-2014 ben ik, Cindy, secretaris van de club geworden. Het wordt dus de hoogste tijd voor vernieuwing. Op de JAV van 8 oktober 2021 (noteer deze datum alvast in je agenda) wil ik graag het stokje overdragen aan iemand anders. Helaas hebben we de juiste persoon nog niet gevonden, maar wellicht heb ik jou nog niet gesproken en lijkt het jou leuk om deze taak van mij over te nemen.

  Wat houdt de taak van secretaris eigenlijk in? Dat kan ik je vertellen. Ik zal hieronder al een tipje van de sluiter oplichten.

 • Einde seizoen: Fijne zomervakantie gewenst!

  Einde seizoen: Fijne zomervakantie gewenst!

  Lieke Pouwels

  13-07-2021

  Reageer

  Afgelopen zaterdag hebben we met een geslaagde slotdag een einde gemaakt aan dit gekke korfbalseizoen. Voor aankomende zaterdag stonden er nog twee activiteiten gepland in het zomerprogramma, maar deze activiteiten gaan helaas niet door. De komende weken blijft er op dinsdag de mogelijkheid om te komen zomertrainen op het veld. Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie toe en wij hopen iedereen weer fit te zien aan de start van het nieuwe korfbalseizoen!

 • Antilopen sluit lustrumjaar af met jeugdactiviteit

  Antilopen sluit lustrumjaar af met jeugdactiviteit

  Laura Honders

  11-07-2021

  Reageer

  55 jaar korfbal in Leusden! Eentje voor in de boeken. Wat een mooi feestjaar moest worden is er vooral een geweest met heel weinig wedstrijden. Toch heeft de vereniging diverse activiteiten voor voornamelijk de jeugdleden kunnen organiseren. Al weken neemt de jeugdactiviteitencommissie de kids bij de hand om naast korfbal ook andere gezellige activiteiten te ondernemen. Namens alle ouders daarvoor dank! Mede door jullie inzet zijn de jeugdleden enthousiast over Antilopen en korfbal en blijven ze ook volgend jaar weer lid van onze club. 
   
  Vandaag was weer een voorbeeld hoe je kinderen een leuke ochtend bezorgd. Op zaterdag 10 juli de afsluiting van het seizoen. Heel veel sportgerelateerde spelletjes, een heuse stormbaan en in de zon met je teamgenootjes genieten van heerlijke pannenkoeken. Slim gebruik gemaakt van sponsor "de gillende keukenmeid" van Antilopenlid André Kooi. Hij en Marnix Kooi (antilopen selectiespeler) draaien hun hand niet om voor een paar honderd pannenkoeken! Dus als je een keer iets te vieren hebt of gewoon zin in een pannenkoek hebt, de gillende keukenmeid (gemakkelijk bereikbaar in Hoevelaken) staat voor je klaar!
   
  Nogmaals jeugdactiviteitencommissie, dank voor jullie enthousiasme. Hopelijk volgend seizoen weer!
   
   
 • Slotdag: Laatste updates

  Slotdag: Laatste updates

  Lieke Pouwels

  09-07-2021

  Reageer

  Morgen is het eindelijk zover: de slotdag in combinatie met de viering van het lustrum zal plaatsvinden! Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen avond kunnen wij gelukkig melden dat de slotdag gewoon door kan gaan in de huidige vorm. Wel willen wij iedereen er nogmaals op wijzen dat iedereen een vaste zitplek moet hebben met maximaal 4 personen per tafel. Ook wordt iedereen natuurlijk nog steeds geacht zich aan de 1,5 meter afstands maatregel te houden. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten om te weten voor de slotdag. Lees alles goed door voor je naar de slotdag komt:

 • SLOTDAG en CORONA-ontwikkelingen

  SLOTDAG en CORONA-ontwikkelingen

  Cindy Goedknegt

  08-07-2021

  Reageer

  In het landelijke nieuws is deze dagen de nodige berichtgeving over een groeiend aantal CORONA-besmettingen. Deze ontstaan met name in de jongeren doelgroep in de geopende kroegen en discotheken. Ook in Amersfoort is hier sprake van. Dit heeft tevens een deel van onze leden geraakt. In het afgelopen weekend heeft een aantal leden een CORONA-besmetting opgelopen en zit inmiddels thuis in quarantaine. Zij zullen de slotdag op 10 juli niet op de club aanwezig zijn, en nemen de GGD verplichtingen serieus in acht. Derhalve zul je ook personen uit het organiserend comité enkel online kunnen zien.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×