Actueel / Activiteiten / Sinterklaas

De sint komt langs bij Antilopen

VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023

Sinterklaas heeft laten weten dat hij op bezoek wil komen in onze kantine! Op vrijdag 24 november nodigt de sint de kangeroes, F-jes en E-tjes uit voor een feest in de kantine. Er wordt samen met de sint en zijn pieten een gezellig feestje gevierd.

Tussen 18.45 en (uiterlijk) 19.00 wordt uw kind verwacht bij de ingang van Antilopen (niet de sporthal ingang). Zij kunnen in de kantine hun trainer/coach opzoeken. Om 20:30 kunt u uw kind weer ophalen.

OPGEVEN IS VERPLICHT. Zie het Google formulier in de app via de trainer/coach. Uiterlijk opgeven op zondag 12 november 21.00 uur.

Ook voor de D- en C- teams maakt de sint tijd vrij. En dan speciaal voor een traditie van KC Antilopen: de PepernotenBingo! Kom je ook gezellig meedoen met je teamgenoten en trainers? De D- en C teams zijn samen met hun trainers op vrijdag 24 november uitgenodigd door de sint en zijn pieten.

Het is de bedoeling dat iedereen een leuk cadeautje van thuis meeneemt. Kijk dus goed rond in je kamer/huis. Wanneer je iets leuk hebt gevonden zou de sint het fijn vinden als je dit leuk inpakt en hier even op schrijft of het voor een jongen of meisje is, of voor beide. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met een leuk cadeautje naar huis gaat. Als je bingo hebt dan.

Je wordt om 20:30 (niet eerder) verwacht in de hal van de sporthal. We zijn rond 21.45 uur klaar. OPGEVEN IS VERPLICHT! Dit kan via het Google formulier dat in de app met jouw trainer/coach is gestuurd. Uiterlijk opgeven op zondag 12 november 21.00 uur.

p.s. mochten er toch vragen zijn: jeugdactiviteiten@antilopen.nl.