Lid worden

Meetrainen

Ben je enthousiast (geworden) over korfbal en overweeg je lid te worden bij Korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend eens mee te trainen en de sfeer te proeven. Wil je daar graag meer over weten? Dan mag je contact opnemen met een van de volgende personen:

G-KorfbalKangoeroe KlupOverige leden
Marjolein AartsJolien BrouwerLoes Meijs
gkorfbal@antilopen.nlkangoeroe@antilopen.nl jtc@antilopen.nl
06 - 443 787 8106 - 118 656 0106 - 830 465 75

Lid worden

Je kunt je aanmelden bij Korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw via dit inschrijfformulier. Het inschrijfgeld betreft eenmalig € 6,00, daarna kost een lidmaatschap - afhankelijk van het type lidmaatschap en leeftijd - het volgende:

Seniorenop 1 januari 19 jaar en ouder€ 25,04 per maand
per 1 juli 2024: € 25,82 per maand
Jeugdop 1 januari 15 t/m 18 jaar€ 19,85 per maand
per 1 juli 2024: € 20,47 per maand
Jeugdop 1 januari 11 t/m 14 jaar€ 15,49 per maand
per 1 juli 2024: € 15,97 per maand
Jeugdop 1 januari 7 t/m 10 jaar€ 12,29 per maand
per 1 juli 2024: € 12,67 per maand
Jeugdop 1 januari 0 t/m 6 jaar€ 8,14 per maand
per 1 juli 2024: € 8,39 per maand
Recreanten/G-korfbal/Alg. Reserve€12,29 per maand
per 1 juli 2024: € 12,67 per maand
Niet spelend lid€ 7,19 per maand
per 1 juli 2024: € 7,41 per maand
Ouderlid€ 3,95 per maand
per 1 juli 2024: € 4,07 per maand

Condities van het lidmaatschap:

  • Contributiebetaling maandelijks (ouderlid jaarlijks) via automatische incasso.
  • Men is lid voor het gehele verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni). Afmelden of wijzigen van spelend lid naar een ander lidmaatschap kan alleen met ingang van het nieuwe verenigingsjaar.
  • Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd. Dit dient uiterlijk één maand (voor 31 mei) voor het verstrijken van het verenigingsjaar te gebeuren bij het secretariaat - zie voor meer informatie hieronder.
  • Het bestuur kan op deze regel dispensatie verlenen na een schriftelijk verzoek dat tenminste een maand voor de gewenste opzegdatum bij het secretariaat binnen moet zijn.
  • Verenigingswerk is een wezenlijk onderdeel van het lidmaatschap van onze club. We verwachten dat iedereen een bijdrage levert. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder op de pagina verenigingswerk.

Je kunt hier lid worden van Antilopen!

Opzeggen en wijzigen

Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar bij ledenadministratie via het volgende e-mailadres/formulier. Zonder schriftelijke opzegging vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Ben je al lid en wil je een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld je rekeningnummer voor de contributie-inning of je (e-mail) adres? Dan kan dat via ledenadministratie@antilopen.nl.

Antilopen is meer

De Kangoeroe Klup
Speciaal voor de allerkleinsten van onze club, is er de Kangoeroe Klup. Hier leren kinderen van 3 tot en met 6 jaar spelenderwijs het korfbalspel. Dit doen we in kleine groepjes, zodat kinderen van jongs af aan gevoel krijgen bij samenspel, het balgevoel en het doen van een teamsport. Daarnaast maken ze op deze manier gemakkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Er wordt elke zaterdagochtend rondom de accommodatie van Antilopen getraind, en net als alle andere leden mogen ook de jongste kinderen een keer vrijblijvend deelnemen voordat ze besluiten lid te worden. Onder het kopje vereniging, vind je de trainingstijden en locatie van de Kangoeroes. Na de training drinken alle Kangoeroes met zijn allen een glaasje limonade.

G-korfbal
Het G-korfbal team van Korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw is voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking voor mensen vanaf 12 jaar en ouder. Gezelligheid staat bij dit team bovenaan, maar het is wel van belang dat een speler een bal kan (leren) gooien en vangen.

Het G-team traint op woensdagavond. Om de sport goed te leren spelen, wordt er een uur getraind. De training wordt begeleid door vaste trainers en begeleiders. Tijdens de training wordt er geoefend met aanvallen, verdedigen, gooien, vangen en samenspelen. Soms wordt er op zaterdag een wedstrijd of een toernooi gespeeld tegen andere G-teams uit de omgeving. De actuele trainingstijden zijn te vinden onder het kopje vereniging. G-teamleden komen zelf naar de sportaccommodatie en kunnen zich zelfstandig omkleden.

Wil je ook een keertje meetrainen? Dat mag vrijblijvend voor je besluit lid te worden. Wees welkom op de training!