Actueel / Nieuws / 16 maart om 20:30 uur: KOMT DAT ZIEN!

16 maart om 20:30 uur: KOMT DAT ZIEN!

dinsdag 14 maart 2023

Wanneer je op zaterdag 11 februari in de zaal zat voor de wedstrijd Antilopen 1 – Fiducia 1 heb je kunnen meemaken hoe de wedstrijd op bijzondere wijze gestaakt werd, met nog ruim 23 minuten op de klok. Niet door wangedrag door één of beide ploegen, maar door een vervelende blessure van de scheidsrechter! Met een spannende 11-11 tussenstand werd de wedstrijd gestaakt en afgesproken om deze resterende 23 minuten op een ander moment te spelen, namelijk: aanstaande donderdag om 20:30 uur!

Na de uitstekend gespeelde wedstrijd van afgelopen zaterdag, waar Antilopen 1 voor de tweede keer wist te winnen van de koploper, zijn ze van plan deze tweede helft tegen Fiducia tot de volgende overwinning te brengen. MAAR: no fans, no glory!

Om in deze resterende minuten de overwinning naar zich toe te trekken heeft ons vlaggenschip JOU nodig! Antilopen 1 zou het ontzettend waarderen wanneer het publiek ook op deze donderdagavond de tijd neemt om ons te komen aanmoedigen. We hebben jullie applaus, support en getrommel hard nodig. Zien we jou daar?