Actueel / Nieuws / 29 september: ALV

29 september: ALV

zaterdag 16 september 2023

Beste lid van Antilopen, beste ouders van jeugdleden onder de 15 jaar,

Zoals je eerder op de website en op je mail hebt kunnen lezen, is de Jaarlijkse Algemene Vergadering gepland op vrijdag 29 september 2023 en deze houden we in de traditionele vorm, in onze kantine.

Jij bent, indien je 15 jaar of ouder bent per 1 juli 2023, als stemgerechtigd lid uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. We zullen om 20:00 uur starten, met inloop vanaf 19:30 uur.

Ouders van jeugdleden onder de 15 jaar en geen ouder-lid kunnen wel bij deze vergadering aanwezig zijn en actief deelnemen muv de momenten waarop er gestemd mag worden.

Traditionele opzet AvA

De avond bevat als vanouds de verplichte onderdelen horende bij de Jaarlijkse Algemene vergadering, met verantwoording van zaken en financiële cijfers over afgelopen seizoen, en de ideeën en begroting voor het komend seizoen (dat al begonnen is) met vaststelling contributies. Met tussendoor de bekende bekers en complimenten, en moment van bezinning.

De Avond van Antilopen zal onder leiding van het 5 koppige bestuur meer in een "we gaan met elkaar in gesprek vorm" haar invulling krijgen. Uit de eerder gehouden speeddates is veel informatie opgehaald dus genoeg stof tot het goede gesprek.

Opgave gewenst

Om deel te kunnen nemen, kun je spontaan binnenlopen. Echter, in afgelopen jaren bleek er bij de 1e JAV een te lage opkomst om rechtsgeldige besluiten te nemen. Dit resulteerde in een volgende JAV enkele weken later, met een kleine groep leden, en werden als nog de plichtplegingen verricht. Bij voorkeur doen we het in 1x goed, met de nieuwe energie die de vijf ceremonieel nog aan te stellen bestuurders meebrengen. Mocht je deze bijeenkomst al in je agenda hebben gepland, laat even weten dat je erbij bent.
Jezelf afmelden en een ander machtigen jouw stem uit te brengen mag ook. Stuur deze machtiging wel in naar secretaris@antilopen.nl.

Meld je hier aan