Actueel / Nieuws / Antilopen vindt nieuwe hoofdtrainers op eigen veld

Antilopen vindt nieuwe hoofdtrainers op eigen veld

woensdag 17 mei 2023

Met enthousiasme kan Antilopen haar nieuwe hoofdtrainers voor het komende seizoen presenteren. Na eerdere goede ervaringen wordt de selectie van Antilopen ook dit jaar door een duo begeleid: Wouter van Brenk en Dennis Lijnsveld.

Dennis is een aantal seizoenen geleden als selectiespeler bij Antilopen gestopt en is sindsdien lid van de technische commissie. Recent gestart als duo-trainer van Antilopen 2 en klankbord voor 1. Tijdens gesprekken met diverse spelers is gebleken dat ze de aanwezigheid van Dennis erg waarderen en dus is het goed dat hij aanhaakt. De wens van Wouter om een clubman aan zijn zijde te hebben is hiermee ingevuld.

Afgelopen jaar is Wouter bij Antilopen aan de slag gegaan als trainer van de F jeugd, niet geheel toevallig had het lid worden van zijn zoon Mees daar iets mee te maken. Een promotie van F- trainer naar selectie trainer is redelijk uniek voor Antilopen.

Wouter is geen onbekende in korfballand en wij zijn dan ook erg te spreken dat hij met onze selectie aan de slag wil gaan. Als speler, waar hij met Dalto in de Korfbal League heeft gespeeld en als trainer neemt hij de nodige bagage mee. Wij verwachten dat hij onze jeugdige selectie, maar zeker ook onze geroutineerde spelers één of meerdere stappen vooruit kan laten maken.

Met de ervaring en enthousiasme van Wouter en Dennis en ook het terugkomen van topspeler Wouter ter Maten, oud Antilopen lid en nu spelend voor Wageningen, denkt Antilopen voor volgend jaar er goed voor te staan. Dat betekent natuurlijk niet dat verdere versterking van de selectie niet welkom is, dus mocht je interesse hebben neem dan contact op met Wouter, Dennis of Gert-Jan de Vos (Bestuurslid Technische Zaken).

Teambegeleider Jelle van Santen gaat volgend jaar ook door en Antilopen is druk bezig met de begeleiding van het tweede team en een fysio/verzorger om de staf compleet te maken. Mocht een van deze rollen je aanspreken en wil je onderdeel zijn van een leuk en ambitieus team neem dan gerust contact op met Gert-Jan.