Actueel / Nieuws / Beste wensen 2023 + boodschap afzeggingen

Beste wensen 2023 + boodschap afzeggingen

maandag 2 januari 2023

Dag 2022, hallo 2023!

Namens Antilopen willen we iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. Een jaar waarin we weer opkrabbelden na de gemiste competities door Covid en de gezelligheid met elkaar weer opppakten. Een jaar vol hard werkende vrijwilligers, enthousiaste spelers en betrokken ouders/supporters. We gaan weer 365 dagen tegemoet waarin we dromen van overwinningen, plezier, vriendschap en hopelijk een aantal kampioenschappen!

Voor ouders en spelers hebben we daarnaast een boodschap met betrekking tot de aanwezigheid bij het korfballen. De afgelopen periode hebben we gemerkt dat er vrij gemakkelijk wordt afgezegd voor trainingen en of wedstrijden, dat is jammer. Alle trainers/coaches stemmen de trainingen of opstellingen af op het aantal verwachte spelers, maar bij (last-minute) afmeldingen loopt de voorbereiding in de soep. Ook voor teamgenoten is het vervelend als het team steeds vaker incompleet is, want het is juist zo fijn om samen als team te trainen en te groeien! Daarom willen we jullie verzoeken om een extra keer te overwegen of afzeggen noodzakelijk is en dit echt op tijd aan te geven wanneer afzeggen het geval is.

We hopen dat jullie deze booschap ten harte nemen en het belang van de aanwezigheid bij de traingen en wedstrijden inzien!