Actueel / Nieuws / Concept Opstelling Senioren 2024 - 2025

Concept Opstelling Senioren 2024 - 2025

woensdag 5 juni 2024

Voor de najaarscompetitie veld heeft de Senioren TC de volgende opstelling gemaakt. De TC is erg blij dat we dankzij een aantal nieuwe aanmeldingen en de toename van het aantal mannen weer een extra zaterdagteam kunnen inschrijven. Dit seizoen gaan we met 8 seniorenteams spelen. We hebben overwogen om met 9 teams te spelen, maar gezien de blessures en afzeggingen van afgelopen jaar, durfden we dat nog niet aan. Dit is echter iets wat we in de gaten zullen houden.

Na de zomervakantie gaan we het iets anders aanpakken wat betreft de trainingen. Voor de selectie (1ste & 2de team) blijft de aanpak gelijk aan dit seizoen, maar voor alle andere seniorenteams gaan we naar één keer per week trainen met je team en één keer per week optioneel in een gezamenlijke training.

Onder voorbehoud gaan het 3de en 4de team, evenals het 5de en 6de team, op dinsdag trainen. Het 7de team traint op woensdag. Irene heeft zich bereid verklaard om het 3de en het 4de gezamenlijk te trainen, en voor het 7de team is Loes bereid gevonden om het komende jaar te trainen. Bedankt, Loes en Irene! We zijn nog in gesprek dan wel aan het zoeken naar een coach voor het 3de team en trainer / coaches voor het 4de en het 5de team.

Op donderdag zullen de gezamenlijke trainingen plaatsvinden, die door Jack gecoördineerd zullen worden. Het idee is om verschillende gasttrainers van zowel binnen als buiten de vereniging uit te nodigen voor specifieke thematrainingen.
Met deze nieuwe aanpak willen we een aantal verbeteringen bewerkstelligen: ongeacht in welk team je zit (buiten de selectie) kun je dus één of twee keer per week trainen. Dit neemt ook een stuk belasting voor teamtrainers weg. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om ervaren trainers voor al onze leden aan te bieden en iedereen de kans te geven zich te verbeteren en nieuwe dingen te leren. Hierover zullen we in aanloop naar het nieuwe seizoen meer vertellen.

Zoals altijd hebben we met alle zorgvuldigheid de teams ingedeeld, rekening houdend met capaciteit, motivatie, leeftijd en sociale wensen. Mocht je toch nog vragen hebben over de opstelling, neem dan gerust contact op met Inge of Marien.

Met sportieve groet,
De Senioren TC


Senioren 1 & 2

Begeleiding: Bettie, Franny, Dennis, Jelle, Marion & Wouter
DeniseBart
EvelienJorg
FemkeLen
KristinaMatthijs
LauraMattijs
LinaRens
LisanneRobbert
MareSam
MaritSander
QuintyTygo
Wouter

Senioren 3

Begeleiding: nog te bepalen
Esther C.Jitze
IrisLogan
JaniqueLuuk B.
LisaPatrick
RianneAfvaller selectie S1 / S2
Sanne
Sarah

Senioren 4

Begeleiding: Irene
JenteGert-Jan
JoséMartin
LonnekeTim
MirjamWessel
Petra

Senioren 5

Begeleiding: nog te bepalen
AnnaGerwen
Anouk P.Leroy
FennaMart
JantineRick van de W.
JosienRuben
Lotte

Senioren 6

Begeleiding: nog te bepalen
AnnelineBert
IlseHenno
IngeMike
LiekeQuinten
MyrtheThijme

Senioren 7

Begeleiding: Loes
CindyArjan
DaphneGerke
Esther B.Johan
EvitaPercy
JessicaRik S.
Ronald

Midweek

AmberAndré
BirgitEelco
GabrielleEric
Karen S.Martijn
KimPatrick
Marion