Actueel / Nieuws / Informatie voor alle ouders van onze jeugdleden

Informatie voor alle ouders van onze jeugdleden

dinsdag 15 augustus 2023

Informatie voor de start van het seizoen.

De vakantie is bijna voorbij en het korfbalseizoen staat voor de deur. Een aantal teams zijn deze week al aan het trainen, maar voor alle andere teams starten we maandag 21 augustus met de trainingen.

Op de website vind je onder het kopje competitie de teamindeling waar je kan zien in welk team je kind speelt en wie de trainers zijn. Onder het kopje trainingsschema vind je terug op welke dag je kind traint en hoe laat.

Je vindt hier ook het wedstrijdprogramma, zodat je kunt zien wanneer je kind speelt. Onder het kopje verenigingsdiensten staat het vervoer. Binnenkort zal dit worden ingevuld en kun je zien wanneer je moet rijden. Je krijgt hier ook bericht over.

Daarnaast hebben de teams een aanspreekpunt vanuit de JTC. Mocht je vragen hebben aan ons dan kun je contact opnemen met:

  • Voor de B-teams is dit Anna (0616078054)
  • Voor de C- en D-teams is dit Fenna, (0681097097)
  • Voor de E-teams is dit Loes (0683046575)
  • Voor de F-teams en Kangoeroes is dit Jolien (0611865601)

Of je kunt een mail sturen naar jtc@antilopen.nl.

Ouderavond donderdagavond 14 september 17.45 – 18.45 uur

We hebben eind vorig seizoen aardig wat nieuwe jeugdleden bij gekregen. Graag maken we nader kennis en brengen we jullie op de hoogte van een aantal zaken rondom het korfballen bij Antilopen. Jullie zijn van harte welkom!