Actueel / Nieuws / Nieuw bestuur voor Korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw goedgekeurd op ALV

Nieuw bestuur voor Korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw goedgekeurd op ALV

vrijdag 29 september 2023

Op vrijdag 29 september is tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) het nieuwe bestuur van de korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw aangenomen.

Het nieuwe bestuur brengt een frisse wind met zich mee en wordt met enthousiasme ontvangen door de leden van de club. De ALV, die plaatsvond in het clubhuis, was goed bezocht en toonde de betrokkenheid en passie van de leden voor de club.

Het nieuwe bestuur, bestaande uit ervaren clubleden en enkele nieuwe gezichten, heeft ambitieuze plannen om de korfbalclub naar nieuwe hoogte te brengen. Ze hebben beloofd zich in te zetten voor de ontwikkeling van alle aspecten van de club, van korfbaltechnische ontwikkeling tot activiteiten buiten het korfballen om.

Het vertrekkende bestuur werd tijdens de ALV bedankt voor hun toewijding en harde werk voor de club gedurende de afgelopen jaren. Hun inzet heeft de club gebracht tot waar ze nu is en zal altijd worden gewaardeerd.

Met het nieuwe bestuur nu officieel in functie, is de korfbalclub Antilopen / Bloemendal Bouw klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te blijven groeien.

Namens het nieuwe bestuur,
Eveline, Josien, Marien, Simone en Micha