Actueel / Nieuws / Nieuwe indeling Senioren

Nieuwe indeling Senioren

zondag 6 augustus 2023

Op 22 juni hebben we aangekondigd dat er sprake is van een heren tekort voor alle zaterdagteams. Hierbij hebben we iedereen uitgenodigd om mee op zoek te gaan naar korfballende heren. De SJTC is voor vragen een woendagavond op de club aanwezig geweest. Hier kwamen geen vragen naar boven. We willen iedereen die zijn contactlijst benaderd heeft bedanken voor alle pogingen. We hebben concreet een aanmelding ontvangen. Welkom terug, Gerke!

Het zat er al aan te komen en het besluit is gevallen, met de komst van één heer gaan we het niet redden. Daarom hebben we het lastige besluit moeten nemen om er een team uit te halen. Laten we voorop stellen dat we veel opties hebben doorlopen en dat geen enkele naar volle tevredenheid is, zowel voor ons als SJTC en bestuur als voor jullie als spelende leden. We hebben als eerste gekeken naar wie welk niveau aan kan. Daarnaast is gekeken naar het (eigen) belang van trainingsintensiteit: 1x of 2x per week en met of zonder trainer. Voor Senioren 4 t/m 6 wordt nu gesproken met trainers en/of coaches. Korfbaltechnisch is besloten om er een breedtekorfbal team uit te halen, dit betekent dat het nieuwe S5 team wedstrijdkorfbal gaat spelen.
De opstelling is als volgt:

S3
Gert-JanIrene*
JackJosé
MartinLonneke
PatrickMirjam
SanderPetra
Lisa
Rianne
S4Andries & Marel
HennoLotte
JitzeJosien
RubenAnouk P.
LeroyJente K.
Fenna
S5Inge
GerwenFlora
MikeIlse
ThijmeKim
Michel L.*Merel/ Myrthe*
ArjanBirgit
Anneline
S6
GerkeCindy
JohanDaphne
RonaldEsther B.
Rik S.Evita
Jessica
MW1
BertKaren
AndréAmber
EelcoGabrielle
EricInge
PatrickMarion
MW2
Martijn B.Hester
Dennis de G.Lieke
JelleEsther
MichaAnna
RickJantine
Logan

*hebben aangegeven dat trainer/coaching voor gaat. **wisselen elkaar af met studiereizen en spelen. Het trainingsschema is gemaakt en is terug te vinden op de site. Voor het alsnog aanmelden van nieuwe heren kun je mailen naar ledenadministratie@antilopen.nl. Het aanmeldformulier staat op de site.

Mocht je een keer willen sparren, dan weet je de STJC te vinden.

Laten we er een leuk jaar van maken!