Actueel / Nieuws / Parkeren in mei en juni

Parkeren in mei en juni

woensdag 22 mei 2024

Op 25 mei, 1, 8 en 19 juni staan er een aantal activiteiten op het sportpark gepland waardoor de kantine niet goed bereikbaar is met de auto. Dit kan voor parkeerhinder zorgen.

25 mei
Aanstaande zaterdag vindt de ledendag van de Green Giants plaats op en rond de kantine van LHV. Dit zal betekenen dat de parkeerplaats bij de kantine drukker dan normaal zal zijn.

1 juni
Zaterdag 1 juni vindt het jaarlijkse Puddingpop evenement plaats bij Fort33. Dit betekent dat wij geen gebruik kunnen maken van de parkeerplaats bij onze kantine.

Om deze reden willen we jullie vragen om gebruik te maken van de alternatieve parkeergelegenheid bij zwembad De Octopus en de kleine parkeerplaats daarvoor. Dit is 10 minuutjes lopen naar onze kantine. Kom je op de fiets? Dan kun je er wel langs.

5 - 8 juni
Tussen 5 en 8 juni is er kermis op de parkeerplaats. Hierdoor is de parkeerplaats niet beschikbaar.

Op zaterdag 8 juni organiseert Roda'46 het Youngstarts toernooi. Op deze dag zal er weinig parkeergelegenheid zijn. We willen jullie daarom vragen om zo veel mogelijk op de fiets te komen of te carpoolen.

19 juni
En als laatste vindt op woensdag 19 juni de Dorpsloop Leusden plaats. De teams die dan nog trainen, willen we vragen op de fiets te komen. De parkeerplaats bij de kantine wordt in zijn geheel afgesloten. Ook de parkeerplaats van De Octopus en langs de Bavoortseweg zijn slecht bereikbaar.

Lopen vanaf de parkeerplaats