Actueel / Nieuws / Plan vooruit

Plan vooruit

vrijdag 18 augustus 2023

Zoals bij iedereen bekend wordt er van alle spelende leden gevraagd om een aantal wedstijden per seizoen te fluiten. In de afgelopen jaren werd je hier vanzelf voor ingedeeld en had je hier zelf geen inspraak in.

Dit jaar gaan we dat anders aanpakken, om te voorkomen dat mensen worden ingedeeld op momenten dat ze niet kunnen. Dit jaar werken we met een lijst waarin je jezelf kan inschrijven!

Elk spelend lid heeft vanaf vandaag tot en met 26 augustus de tijd om zichzelf in te schrijven als scheidsrechter voor het komende seizoen. Om je zelf in te schrijven, klik je op de link onderaan dit bericht en schrijf je je volledige naam bij de desbetreffende wedstrijd(en).

Hou bij het kiezen van je wedstrijden rekening met het niveau van de wedstrijden. Kun jij al hoger fluiten dan de E of F? Kies dan voor die wedstrijden, zo houden we het voor iedereen toegankelijk en kunnen de nog minder ervaren scheidsrechters de lagere teams fluiten.

Er wordt verwacht dat je drie tot vijf wedstrijden per seizoen fluit. De eerste lijst die online komt is alleen voor het najaar veld seizoen. Zodra we de zaal weer in gaan, komt er een nieuwe lijst. Hetzelfde geldt voor het veldseizoen in het voorjaar. Hou er dus zelf rekening mee hoe vaak je jezelf hebt ingedeeld.

Tot slot, als je jezelf niet inschrijft wordt je ingedeeld zoals het voorgaande jaren ook werd gedaan. Dus wees slim en schrijf je nu snel in! Let op: de oefenwedstrijden worden wel aangewezen!

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er wedstrijden worden verplaatst of dat een bepaalde planning niet mogelijk is. In dat geval passen we de indeling (zo min mogelijk) handmatig aan en krijg je hierover bericht.