Actueel / Nieuws / Quinty Blaauwendraad wordt Antilopen's nieuwe penningmeester

Quinty Blaauwendraad wordt Antilopen's nieuwe penningmeester

vrijdag 20 oktober 2023

Zoals besproken op de afgelopen ALV was het bestuur nog opzoek naar een penningmeester en ook naar versterking van de financiële commissie. We zijn dan ook erg verheugd om te kunnen mededelen dat we weer een goed bemande financiële commissie kunnen presenteren:

Quinty Blaauwendraad zal toetreden als onze nieuwe Penningmeester. Quinty zal deze belangrijke rol op zich nemen zonder deel uit te maken van het dagelijkse bestuur, waardoor zij zich volledig kan concentreren op de financiële verantwoordelijkheid.

Denise Buisman zal ook toetreden tot de financiële commissie en zal nauw samenwerken met Quinty en Henno Gerritsen, die aanblijft in de commissie.

Gedrieën zullen zij de onderlinge taken verdelen. Declaraties en andere vragen kunnen worden verstuurd naar financien@antilopen.nl.

Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor het oppakken van deze functies. Heel veel plezier in het gezamenlijk invullen van de financiële verantwoordelijkheid en we hebben er goed vertrouwen in dat hiermee ook Antilopen's financieel beheer blijft gewaarborgd.

Daarnaast willen we onze waardering uitspreken voor het goede werk en de toewijding van Michel, Franny, Martijn (en natuurlijk ook Henno), die de afgelopen periode verantwoordelijk waren voor onze financiën. Ze hebben een solide basis gelegd voor de financiële gezondheid van Antilopen en we zijn hen zeer dankbaar voor hun inzet.

De benoeming van Quinty is een tussentijdse bestuur toetreding. Quinty zit formeel in het bestuur en zal in die hoedanigheid ook verantwoording afleggen aan de vereniging op de volgende ALV. Quinty zal geen deel uitmaken van het dagelijks bestuur. Mochten er bezwaren zijn tegen de toetreding van Quinty als Penningmeester dan kunnen deze binnen twee weken na publicatie van deze aankondiging gemotiveerd bij mij worden ingeleverd. Bij geen bezwaar zal Quinty's benoeming bevestigd zijn.

Met sportieve groet,

Marien Keizer
Voorzitter K.C. Antilopen / Bloemendal Bouw