Actueel / Nieuws / Recap: Halve finales Hoofdklasse Jeugd

Recap: Halve finales Hoofdklasse Jeugd

maandag 1 april 2024

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver: de halve finales B/C/D jeugd in de hoofdklasse bij Antilopen/Bloemendal Bouw. Na maanden plannen, nadenken en samenwerken konden we aan de rest van de korfbalwereld laten zien wat voor prachtig evenement wij bij Antilopen/Bloemendal Bouw kunnen organiseren.

Zaterdag 30 maart stroomde onze kantine en de Buininghal vol met vele enthousiaste supporters van de deelnemende clubs. Het parkeerterrein stond vol, de bar en keuken liep als een geoliede machine.

Iedereen werd hartelijk ontvangen en de wegwijs gemaakt in de accommodatie. De zaal was piekfijn op orde, alles liep op schema. Tribunes werden versierd en gevuld door vele honderden toeschouwers.

Het dak ging er al bijna af tijdens de D wedstrijd die gewonnen werd door Nieuwerkerk. Topdrukte rond het middaguur toen de supporters van LDODK/Rinsma Modeplein en TOP/IAA fresh de supporters van Nieuwerkerk en Albatros kwamen aflossen. Hier wist TOP/IAA fresh de C wedstrijd te winnen en zich voor de finale te plaatsen.

De B wedstrijd tussen TOP/IAA fresh en PKC/Vertom was een spannende strijd. In de laatste 3 seconden wist PKC/Vertom een verlenging af te dwingen om vervolgens te winnen. Ook veel Antilopen leden hebben op de tribunes van deze geweldig dag genoten.

De thuisblijvers konden meegenieten van de wedstrijden door de livestream die Dalto/Klaverblad Verzekeringen mogelijk heeft gemaakt, bedankt daarvoor! Alle vrijwilligers van Antilopen/Bloemendal Bouw bedankt voor jullie inzet. Met zijn allen hebben we er een geslaagde dag van gemaakt. Dit smaakt naar meer!

Hopelijk tot volgend jaar!

Nagenieten?