Actueel / Nieuws / Teams als scheidsrechter ingedeeld

Teams als scheidsrechter ingedeeld

dinsdag 7 november 2023

Zoals een aantal van jullie al gemerkt hebben zijn er bij de afgelopen oefenwedstrijden teams ingedeeld om een speler aan te wijzen als scheidsrechter. Ook voor de reguliere competitie is dit ingedeeld.

Alle teams van de A's tot en met de senioren worden ingedeeld om te fluiten. Hoeveel wedstrijden elk team moet fluiten hangt af van hoeveel spelers in het team zitten. Hierbij zijn spelers die trainer/coach zijn uitgesloten.

Als iemand is gekozen kan je dit doorgeven aan de scheidsrechterscommissie via scheidsrechters@antilopen.nl. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet, zodat het duidelijk is wie er gaat fluiten. Komt er niemand van jouw team opdagen? Dan zal het volledige team 3 keer extra ingedeeld worden. Daarnaast is het natuurlijk helemaal niet leuk voor de spelende teams, zorg er dus voor dat er een scheidsrechter aanwezig is.

Tot slot, een aantal spelers hebben al ervaring met fluiten, maar er zijn er genoeg die weinig of helemaal niet hebben gefloten. Voor die spelers kan er altijd een begeleider geregeld worden. Heb jij behoefte aan begeleiding? Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie via scheidsrechters@antilopen.nl.

Meer informatie over ons (vernieuwde) vrijwilligersbeleid en dit experiment kun je hier vinden.