Actueel / Nieuws / Trainers indeling jeugd en start seizoen '23-'24

Trainers indeling jeugd en start seizoen '23-'24

dinsdag 11 juli 2023

Met de slotdag achter de rug is het seizoen van 2022-2023 dan definitief ten einde gekomen. In dit laatste bericht vanuit de JTC zullen we jullie zo veel mogelijk inzicht geven in de start van aankomend seizoen, voordat we allemaal gaan genieten van de welverdiende zomervakantie.

Hieronder staat de indeling van trainers gekoppeld aan jeugdteams, voor zover nu bekend is. Er zijn nog wat lege plekken, dus mocht je zelf enthousiast worden of iemand kennen; dan horen we dat graag! De trainers zullen richting het eind van de zomer een groeps Whatsapp aanmaken met alle ouders/spelers, om af te stemmen hoe de start eruit zal zien. Ook de trainingstijden en dagen worden tegen die tijd bekendgemaakt.

Voor de jeugdtrainers van het seizoen 2023-2024 vindt er op zaterdag 19 augustus een trainersbijeenkomst plaats. Hier wordt aandacht besteed aan het opzetten van een training, de leerlijn van de jeugd, contact met ouders, etc. Elke trainer wordt hier verwacht, om gezamenlijk af te spreken hoe we dit seizoen gaan vormgeven. Hierover volgt later meer info.

Voor nu wensen we jullie allemaal een hele fijne zomer en zien we elkaar graag in augustus terug op het veld!

Groet,
De JTC

TeamTrainers / coaches
B1Mirjam B. en Michel
B2Irene en Mattijs
B3Birgit en Mirthe
B4Kristina en Laura
C1Loes D., Gerwen en Quinten
D1Sandra, (?) en (?)
D2Robbert en Femke
D3Yvette, Tara en Thomas
E1Loes M. (en Marit N.?)
E2Evita en Eva
E3Noa en Merle (?)
E4Mirjam K. en (?)
E5Martin en Cindy
F1Ramon E. en Bastiaan
F2Robencia en Lianne
KangoeroesLisanne, Demi, Nienke, Lisette, Kris, Jessica en Jolien