Actueel / Nieuws / Trainersbijeenkomst jeugd, zaterdag 19 augustus

Trainersbijeenkomst jeugd, zaterdag 19 augustus

dinsdag 15 augustus 2023

Graag nodigen we alle jeugdtrainers uit op zaterdag 19 augustus voor de trainersbijeenkomst. Dit is de aftrap voor het nieuwe seizoen, waar we samen afspraken en plannen gaan maken.

De start is om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Het is voor alle jeugdtrainers van de B t/m de kangoeroe trainers. Omdat we dit jaar weer nieuwe trainers hebben, starten we met een kort overzicht om te laten zien wat je taken zijn als trainers. Je komt te weten wie je aanspreekpunt is en wanneer je die in kan schakelen. Het zou fijn zijn als er per team in ieder geval 1 iemand is, maar het liefst natuurlijk iedereen.

Daarna zullen we groepen maken met B-trainers, C en D-trainers, E-trainers en F en Kangoeroe-trainers. We gaan dan per groep de leerlijnen en thema's van de trainingen met elkaar bespreken. Om 11.00 uur komt Simone vanuit het bestuur uitleg geven over de VOG. Dit is een Verklaring omtrent het Gedrag. Er is besloten dat iedereen die kinderen training geeft een VOG moet hebben. Dit wordt door de vereniging geregeld.

We hebben gezien dat er een aantal teams om 11.00 uur trainen, maar we hopen dat iedereen om 10.00 uur erbij kan zijn.