Actueel / Nieuws / Vaste barmedewerkers gezocht!

Vaste barmedewerkers gezocht!

vrijdag 12 april 2024

Vind jij het leuk de leiding te nemen achter de bar? Vind jij het leuk om nieuwe ouders wegwijs te maken achter de bar? En wil je ook nog eens de vrijheid hebben om je eigen bardiensten te kiezen? Dan is dit jouw kans om vaste barmedewerker te worden voor onze club!

Vaste barmedewerker worden heeft één groot voordeel: Als vaste barmedewerker wordt er van je verwacht dat je gedurende het hele korfbalseizoen minstens 6 keer achter de bar staat. Schrijf jij je 6 keer in? Dan wordt je niet langer automatisch ingeroosterd voor diensten, of het nu voor jezelf is of voor je kinderen. Je hebt de controle over je eigen planning! En dat is niet alles. Je zult ook een leidende rol spelen, waarbij je anderen helpt en begeleidt bij het draaien van hun bardiensten. Geen zorgen als je nog niet alles weet, we zullen je volledig inwerken en je alles leren wat je moet weten!

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige team en bijdragen aan een geweldige sfeer in onze kantine? Aarzel dan niet en stuur snel een bericht naar kantine@antilopen.nl.

Tot snel achter de bar!