Actueel / Nieuws / We gaan de kantine opknappen

We gaan de kantine opknappen

vrijdag 12 januari 2024

Afgelopen periode zijn we gestart met de voorbereidingen om onze kantine op te gaan knappen. Graag willen we alle gebruikers van onze ruimte de mogelijkheid geven om zijn of haar wensen en ideeën met ons te delen. Heb je bijvoorbeeld voorbeelden, die je misschien bij andere verenigingen hebt gezien? Of heb je zelf juist een goed idee? Daar zijn wij erg benieuwd naar! Mocht je foto's of tekeningen hebben van mooie ideeën zijn die ook van harte welkom.

Laat je ideeën en wensen voor 1 februari aan ons weten via de mail. Je kunt mailen naar simone@antilopen.nl. Op dit moment hebben we met een aantal mensen een 'team revisie kantine'. Wil jij ook helpen ontwerpen, plannen of bouwen? Dan ben je ook van harte welkom om aan te sluiten bij het team.

Het team revisie kantine gaat de input beoordelen en hiermee uiteindelijk een plan maken. Speerpunten zullen functionaliteit en sfeer zijn; dus meer gemak om de kantine te runnen en om het een nog gezelligere uitstraling te geven. Komend half jaar zullen we jullie regelmatig informeren over de voortgang.

We kijken erg uit naar jullie ideeën!